Circulatia rutiera va fi restrictionata, de sambata pana duminica viitoare, in Capitala, pentru concertul lui Robbie Williams, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere, citat de Agerpres.

De sambata, 11 iulie, de la ora 8.00, pana duminica viitoare, 19 iulie, la ora 24.00, va fi restrictionat traficul rutier pe banda I de circulatie pe bd. Libertatii, adiacenta Palatului Parlamentului, sensul de mers dinspre bd. Natiunile Unite spre Calea 13 Septembrie.

De duminica, 12 iulie, de la ora 8.00, pana pe 19 iulie, la ora 20.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe banda III a bretelei situate pe circumferinta Pietei Constitutiei catre bd. Unirii (bretea Ministerul Finantelor Publice si breteaua Ministerul Public).

Brigada Rutiera Bucuresti le solicita conducatorilor auto sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric, si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Robbie Williams vine pentru prima oara in Romania cu prilejul turneului "Let Me Entertain You" si va sustine un concert de doua ore, vinerea viitoare, in Piata Constitutiei.