Fostul şef al CJ Timiş Constantin Ostaficiuc a fost audiat, joi, de procurorii DNA Timişoara, în dosarul finanţării echipei de fotbal Poli Timişoara, şi a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu, în acelaşi dosar fiind cercetat şi fostul secretar general al FRF Gheorghe Chivorchian.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DNA - Structura Centrală, Livia Săplăcan, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Timiş Constantin Ostaficiuc a fost venit, joi, la DNA Timişoara, însoţit de avocat, pentru a fi audiat în dosarul finanţării echipei de fotbal Poli Timişoara.

"Cu această ocazie, procurorii i-au adus la cunoştinţă lui Constantin Ostaficiuc şi că este acuzat în acest dosar de abuz de serviciu", a mai spus Livia Săplăcan.

DNA Timisoara a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Gheorghe Chivorchian, fost director executiv al Poli Timisoara, in prezent secretar general al FRF, pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri.

Procurorii DNA Timişoara au dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului până la concurenţa sumei de 9.950.000 lei asupra unor bunuri ale lui Gheorghe Chivorchian.