Joi, vremea va fi in general instabila in estul, centrul si sudul tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice, indeosebi in cursul zilei. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales la munte. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in depresiuni, pe litoral si in nordul Munteniei si 32 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in general instabila si racoroasa. Cerul va avea innorari mai ales in cursul zilei, cand vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vineri

In regiunile estice si sud-estice, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, vor fi innorari temporar accentuate, local se vor semnala averse, iar vantul va avea unele intensificari. In Dobrogea aversele vor fi mai insemnate cantitativ si se vor semnala descarcari electrice. Izolat, vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi de scurta durata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade pe litoral si 31 de grade in sud-vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 9 si 19 grade.