O femeie a cazut in gol, marti seara, de pe faleza Cazinoului din Constanta, dupa ce balustrada de protectie de care s-a sprijinit s-a rupt. Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si este in afara oricarui pericol, potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Constanta, Liviu Tramudana. El a informat, printr-un comunicat remis presei, ca pe faleza a avut loc "un accident regretabil", dupa ce "una dintre barele de protectie a parapetului a cedat si o femeie a cazut suferind un traumatism", potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentantului administratiei locale, victima era "constienta si colaboranta" cand a fost transportata la spital de un echipaj SMURD: "La aceasta ora se fac ultimele investigatii pentru stabilirea diagnosticului final, iar din declaratiile reprezentantilor medicali pacienta este in afara oricarui pericol si urmeaza a fi externata", a precizat Tramudana.

El a adaugat ca primarul interimar Decebal Fagadau a dispus efectuarea unei anchete interne de catre o comisie formata din reprezentanti ai Politiei Locale, Directiei de Gospodarire Comunala si managerul de proiect, urmand sa fie sesizate Politia si Inspectoratul de Stat in Constructii. "Constructorului i s-a dispus verificarea intregii balustrade pentru a se asigura ca nu se vor mai repeta asemenea incidente", a spus purtatorul de cuvant al primariei.

Potrivit lui Tramudana, lucrarea respectiva de pe faleza Cazinoului a fost realizata cu fonduri europene si are o garantie de 5 ani, intreaga responsabilitate privind calitatea lucrarilor apartinand constructorului.

In functie de rezultatele anchetelor, vor fi luate masurile legale ce se impun.

"La ora transmiterii anuntului, reprezentantul municipalitatii contacteaza familia si persoana accidentata asigurandu-le tot suportul de care au nevoie", a transmis oficialul Primariei Constanta.