Un tanar dependent de droguri a fost retinut, duminica, de anchetatorii bucuresteni, dupa ce ar fi jefuit mai multi taximetristi, de la care ar fi luat bani, telefoane mobile si tablete, au declarat pentru Mediafax oficiali din Politia Capitalei. Sursele citate au precizat ca tanarul, in varsta de 26 de ani, lua taxiuri din Sectorul 2 al Capitalei, cu care facea curse lungi prin cartierele Rahova si Ferentari, apoi revenea in zona de unde plecase, unde sub amenintarea unui cutit ii talharea pe soferi. In alte cazuri, in timpul cursei, el reusea sa fure obiecte de valoare.

Anchetatorii au stabilit, pana in prezent, ca barbatul a talharit doi soferi, a furat de la alti patru, iar pe unul l-a inselat plecand fara sa plateasca suma datorata pentru cursa.

Tanarul a fost ridicat duminica dimineata, in urma unei perchezitii la locuinta sa, unde anchetatorii au gasit si unul dintre bunurile reclamate de victime.

Dupa ce l-au audiat, anchetatorii au emis ordonanta de retinere pe numele acestuia si vor cere magistratilor Judecatoriei Sectorului 2 arestarea preventiva a acestuia.