Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea "liniste si odihna" si a spus a operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa, dar va putea face sport din nou pana la sfarsitul anului acesta.

Victor Ponta jucand baschetFoto: Agerpres

"Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pentru mine - operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani - aici insa am ceva ce era imposibil acasa - LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care "se bucura" de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne, a prelua temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului. Oprea il va inlocui pe Ponta la Palatul Victoria incepand de marti si pana vineri inclusiv.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat lunica Victor Ponta nu i-a spus nici ca pleaca la Baku nici ca se duce sa se opereze in Turcia