Premierul Victor Ponta, urmarit penal de DNA in dosarul lui Dan Sova. Presedintele Iohannis i-a cerut demisia, premierul refuza sa demisioneze, soarta lui atarna de votul deputatilor

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 5 iunie 2015, 11:02 Actualitate | Esenţial


Victor Ponta, la DNA
Foto: captura Digi24
Premierul Victor Ponta s-a prezentat vineri dimineata la DNA, iar procurorii au anuntat printr-un comunicat oficial ca "au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Ponta Victor-Viorel". Procurorii DNA il acuza pe Ponta de urmatoarele infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni); complicitate la evaziune fiscala in forma continuata; spalarea banilor. De asemenea, "procurorii au constatat ca se impune continuarea urmaririi penale fata de Ponta Victor-Viorel si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese, dintre care una in forma continuata (doua acte materiale) fapte aflate in legatura cu functia sa de prim-ministru al Romaniei".


In comunicatul DNA se arata ca procurorul sef al DNA initiaza procedura de sesizare a Camerei Deputatilor, pentru formularea cererilor de efectuare a urmaririi penale fata Ponta Victor-Viorel, deputat, care in perioada in care se presupune ca a savarsit infractiunile de conflict de interese a indeplinit functia de prim-ministru. Presedintele Iohannis i-a cerut premierului demisia, dar Ponta a anuntat ca nu va demisiona din fruntea Guvernului. Ca urmare, soarta lui Ponta ca premier e acum la mana deputatilor.

 • Cele mai importante evenimente ale zilei in care DNA a inceput urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Ora 13.25: Victor Ponta a anuntat ca nu-si va da demisia

Ora 13.07: Klaus Iohannis i-a cerut public demisia lui Victor Ponta

Ora 12:30 Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni

Ora 12.28: Citeste aici o reactie rapida: Viitorul lui Ponta in fruntea Guvernului e la mana deputatilor

Ora 12.00: Prima reactie a lui Victor Ponta pe Facebook dupa ce a iesit de la DNA: Situatia este clara din punctul meu de vedere. Politica nu se face la DNA, se face in Parlament!

Ora 11.50: In comunicatul DNA se arata ca procurorul șef al DNA inițiază procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față Ponta Victor-Viorel, deputat, care în perioada în care se presupune că a săvârșit infracțiunile de conflict de interese a îndeplinit funcția de prim-ministru.Ora 11.43: DNA a emis un comunicat oficial in care a explicat situatia lui Victor Ponta. Vezi comunicatul integral mai jos:

1.Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:

- fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni)
- complicitate la evaziune fiscală în formă continuată
- spălarea banilor

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o parte însemnată din sumele obținute de către SCA „Șova și Asociații” de la cele două complexe energetice (Turceni și Rovinari) a fost destinată exclusiv interesului personal al lui Șova Dan-Coman și a persoanelor din sfera sa relațională.

La data 6 mai 2015, în contextul documentării, de către procurori, a aspectelor privind relațiile contractuale ale societății de avocatură SCA „Șova și Asociații, s-a dispus predarea, de către autoritatea fiscală competentă, a tuturor înscrisurilor existente privind actele de inspecție fiscală efectuate la Cabinetul de Avocat „Ponta Victor Viorel”.
În urma analizării înscrisurilor, în raport de probele ce fuseseră deja administrate în cauză, a rezultat următoarea stare de fapt:

La data de 30.08.2007, între SCA „Șova și Asociații” reprezentată de Șova Dan-Coman și Cabinetul Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel s-a încheiat o convenție de conlucrare profesională, având ca obiect conlucrarea celor două părți în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum și în alte cauze în care se va ivi necesitatea. Convenția s-a încheiat pe o perioadă nedeterminată. În convenție s-a prevăzut că pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare, onorariile să fie încasate de societatea de avocați, iar avocatul Ponta Victor-Viorel să primească o sumă fixă de 2.000 euro, pentru care va emite o factură lunară.
Prin act adițional, începând cu luna aprilie 2008, s-a majorat la suma de 3.000 euro/lună onorariul avocatului Ponta Victor-Viorel.
Convenția de conlucrare s-a încheiat în luna decembrie 2008, moment în care Ponta Victor-Viorel a devenit ministru.
Pentru presupusele activități efectuate în conlucrare, avocatul Ponta Victor-Viorel a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei.
Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societății de avocați SCA „Șova și Asociații” care a efectuat plata contravalorii lor după care le-a înregistrat în contabilitate. Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale, având în vedere că, în realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională în temeiul convenției de conlucrare. Șova Dan-Coman a fost singura persoană cu drept de dispoziție în privința oricăror acțiuni de orice natură care implicau societatea de avocați.
Ulterior, pe fondul unor controale fiscale, desfășurate în perioada mai-octombrie 2011, Ponta Victor-Viorel s-a înțeles cu Șova Dan-Coman ca acesta să întocmească în cadrul societății de avocați, rapoarte de activitate juridică, pretins a fi prestată de Ponta Victor-Viorel, corespunzătoare celor 16 luni cât a durat convenția.
Întrucât specializarea juridică lui Ponta Victor-Viorel este dreptul penal s-a stabilit ca activitățile să vizeze asistența juridică în dosare de natură penală în legătură cu clienții societății de avocați.
Astfel, în cursul lunii august 2011, s-au întocmit în fals, 16 înscrisuri corespunzătoare câte unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008.
Cele 16 înscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda „copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfășurată de mai mulți avocați din cadrul SCA „Șova și Asociații”, avocați care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor-Viorel. În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici una din activitățile respective, nici măcar în parte.
Ponta Victor-Viorel a folosit o parte din sumele obținute de la SCA „Șova și Asociații” pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidențial situat în București.
În perioada 11.11.2008 - iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a mai beneficiat de foloase din partea societății de avocați, constând în transmiterea dreptului de utilizare cu titlu gratuit a autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10. În tot acest timp, societatea de avocați a plătit avansul (37.027,41 lei), ratele de leasing (aprox. 6.000 lei/lună) și alte obligații către firma de leasing, în total, 79.641,11 lei. În luna iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a preluat leasingul autoturismului fără să mai achite vreo sumă de bani societății de avocați.
Autoturismul a fost achiziționat de societatea de avocați SCA „Șova și Asociații”, la solicitarea expresă a lui Ponta Victor-Viorel.

Suspectului Ponta Victor-Viorel i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile anterior descrise, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

2.În aceeași cauză, procurorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru al României, având în vedere că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

În calitate de prim-ministru al României, Ponta Victor-Viorel l-a desemnat pe Șova Dan-Coman, în luna august 2012, în funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, în luna decembrie 2012, în funcția de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine, în luna februarie 2014, ca ministru interimar al Transporturilor și în luna martie 2014 ministru al Transporturilor, în condițiile în care Ponta Victor-Viorel a beneficiat în trecut de foloase din partea lui Șova Dan-Coman, constând în sume de bani (în total aprox. 250.000 lei) și dreptul de folosința gratuită a unui autoturism.
Probele administrate au relevat faptul că Ponta Victor-Viorel a beneficiat, lunar, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, de sume de bani cuprinse între 7.900 lei și 14.000 lei, în total 181.439,89 lei, în temeiul unei convenții fictive de conlucrare profesională în domeniul juridic încheiată între SCA „Șova și Asociații” reprezentată de Șova Dan-Coman și Cabinetul de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel, iar în perioada noiembrie 2008 - iunie 2009 a beneficiat în mod gratuit de dreptul de folosință al autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10, achiziționat de SCA „Șova și Asociații” în sistem de leasing financiar de la Romstal Leasing (rate în valoare de aprox. 6.000 lei/lună), iar ulterior, în luna iunie 2009, de sumele de bani reprezentând avansul și alte cheltuieli aferente contractului de leasing în momentul preluării acestuia de către Ponta Victor-Viorel, în total suma de 79.641,11 lei.

Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al DNA inițiază procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față Ponta Victor-Viorel, deputat, care în perioada în care se presupune că a săvârșit infracțiunile de conflict de interese a îndeplinit funcția de prim-ministru.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Ora 11.32:  Intrebat daca isi da demisia, Ponta a declarat: La DNA nu facem politica, politica se face in parlament

Ora 11.31: Victor Ponta a declarat la iesirea de la DNA ca este suspect intr-un dosar al lui Dan Sova: "Sunt suspect in cazul lui Sova pentru activitatea de avocat in 2007-2008 si pentru conflict de interese ca l-am propus pe Sova ministru

Ora 11.00: Ce a spus Ponta la venirea la DNA: "Domnul procuror Cheseru m-a chemat la ora 11,00. La final va spunem de ce si pentru ce" (Agerpres).


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

68353 vizualizari

 • -21 (33 voturi)    
  /// (Vineri, 5 iunie 2015, 11:14)

  Dan [anonim]

  Oare.....?
  • +97 (105 voturi)    
   Evaziune fiscala, spalare de bani! Premier... (Vineri, 5 iunie 2015, 11:55)

   EdwardEugene [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   Acum se confirma motivul paranoiei din ultimele saptamani ale plagiatorului si ale vuvuzelelor (Antena 3, Romania TV, Cristoiu, etc) impotriva Codrutei Kovesi si Liviei Stanciu.. Oamenii primei il vor acuza, oamenii celelalte vor da sentinta...
   Ponta, cum scria pe afisele PSD??? Parca... "Dreptate pana la capat!"
   • +26 (32 voturi)    
    TRAGIC - TIMESNEWROMAN (Vineri, 5 iunie 2015, 12:15)

    pointless man [utilizator] i-a raspuns lui EdwardEugene

    a marșat la un atac-glumă FOARTE proastă (desenată) împotriva Liviei Stanciu, nu cu multe zile în urmă.

    Proști, naivi, sau cumpărați ? That is the question.

    Nenea Hamlet ! Mă lași cu imperativele morale ? NOI SÎNTEM ROMÂNI - peste haznale ÎN VECI STĂPÎNI.
    • +20 (24 voturi)    
     Ponta la puscarie!!! (Vineri, 5 iunie 2015, 15:54)

     Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui pointless man

     Atat!!! Ponta la puscarie!!!
    • -8 (10 voturi)    
     hm! (Vineri, 5 iunie 2015, 16:03)

     Point [utilizator] i-a raspuns lui pointless man

     mai usor cu pianu' si haznaua!
     sper ca glumesti prietene.
     • +3 (5 voturi)    
      Ia d'acilea nene Point ! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 12:01)

      Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui Point

      PONTA Viorel A INVINS EVAZIUNEA !!!
      Cazul Marianei Rarinca, noul simbol al manipulării împotriva Justiției, va declanșa explozii în lanț în rândul Mafiei Pesediste care încă macină din interior sistemul judiciar.
      Vă mai aduceți aminte de criza grevei foamei a nenorocitei de neveste de securist de la CARACAL. Care a produs emoție în toată țara. O vedeți astăzi pe această nenorocită ce face, după ce a fost adusă de Voiculescu în Parlament? Din mânuța ei, cu care-și mângâie mulțumită securistul pensionar de acasă, au plecat cam toate modificările la legile anticorupție. Vi se pare o întâmplare?
      Din partea unor șobolani. Pentru că miza a devenit uriașă. Toți șobolanii, de la Dragnea până la Mazăre și tata-socru și Hrebenciuc vor ajunge la COMPLETUL DE 5 de la Înalta Curte. El este miza. Iar războiul este pe termen lung. Mandatul Liviei Stanciu expiră la anul. Miza este stoparea lui. Să nu fie prelungit. Iar cozile de topor, adică judecătorii Risantea Găgescu și Damian Dolache, au fost instrumentele perfecte.
      Judecătoarea Risantea Găgescu este sluga de casă a familiei Jipa. Ea, Florina Jipa, fostă judecătoare și om de casă a lui Vadim Tudor, pe care îl venerează, acum senatoare. Care se ocupă cu miruirea lui Dan Șova în Senat. El, Cristian Jipa, încă judecător, implicat în Dosarul lui Cătălin Voicu. Doamna Risantea Găgescu este și protejata unei alte mari vedete ale justiției de tip pesedist, judecătoarea Viorica Costiniu. De altfel, cei trei, Găgescu, Jipa și Costiniu, au scris împreună mai multe cărți.

      " Premierul Ponta Viorel a facut o intreaga cariera, a muncit din greu sa-si cladeasca o reputatie bazata pe minciuna. Capacitatea sa de a mutila adevarul nu cunoaste, practic, limite. Cand deschide gura ingheata apa in paharele de pe masa guvernului sau din studiourile TV pe unde-si face veacul. Basescu l-a diagnosticat corect cand i-a spus ca minte cum respira, adica natural, din reflex, dintotdeauna. Minciunile lui Ponta din ultima vreme au insa tendinta de a fi
   • +41 (49 voturi)    
    Ce s-a intamplat de fapt? (Vineri, 5 iunie 2015, 12:18)

    Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui EdwardEugene

    Ponta daca mai ramane in functie e gata sa distruga sistemul judiciar si nu numai. Asa ca DNA a mutat inainte ca acest lucru sa se intample...Klaus Iohannis probabil ii va cere demisia. Simplu...
   • +10 (10 voturi)    
    :/ (Vineri, 5 iunie 2015, 13:09)

    giigi [utilizator] i-a raspuns lui EdwardEugene

    Esteti rai!!!111
   • -22 (28 voturi)    
    de toate (Vineri, 5 iunie 2015, 13:16)

    hipotalamus [utilizator] i-a raspuns lui EdwardEugene

    Zarurile au fost aruncate demult si Viorel a dat 1 ,:1 , adica egal cu Iohanis (slava D-lui cati ar mai fi pe el dc. nu ar avea imunitate!) si o dubla care-i permite sa iasa din zona acuzatiilor DNA care , au cam epuizat arsenalul de acuzatii la adresa demnitarilor. Bine ca s-au trezit liberalii si au votat impotriva DNA -luni astfel ca lucrurile se calmeaza iar acuzatiile catre Viorel sunt doar o abureala -pentru ca ce va urma imediat va fi cu adevarat exploziv -Basescu la mititica!
    • +2 (2 voturi)    
     BASESCU-I basist ? (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 12:06)

     Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui hipotalamus

     Soarta dosarelor de corupție se află pe masa Comisiei Juridice de la Camera Deputaților, unde s-au strâns, în procedură, toate modificările pe care PSD și aliații săi din Parlament le aduc Codurilor Penale și legii Integrității. Sunt 6 modificări esențiale pentru care în Parlament au venit de două ori în ultimele două săptămâni ambasadorii statelor occidentale, îngrijorate de piedicile puse luptei anti-corupție. Cele 6 proiecte au fost scoase în liniște de pe ordinea de zi a Comisiei din această săptămână, însă repetarea celebrului episod „Marțea Neagră” – când aceeași comisie juridică a modificat în toiul nopții Codul penal, este oricând posibilă.

     Iată care sunt cele 6 proiecte:

     1. Introducerea arestului sever

     – CE PREVEDE: Introduce o nouă categorie de arest – arestul sever + statuează că nicio persoană să nu mai poată fi arestată dacă nu a comis infracțiuni cu violență sau dacă nu încearcă să se sustragă urmăririi penale

     – PL-x nr. 406/2015 – Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală

     – Inițiator: Șerban Nicolae

     – Stadiu: adoptată de Senat (tacit, 11 mai 2015), trimisă pentru raport la Comisia Juridică a Camerei Deputaților (termen amendamente: 22 mai, termen raport: 3 iunie).

     – Propunere modificare:

     “1. La articolul 202 alineatul (4), litera d) se modifică și va avea următorul cuprins:

     d) arestarea preventivă, în una din următoarele forme:

     i) arestul la domiciliu

     ii)arestul sever

     2. La Art. 208, dupa alineatul (4) se introduc doua alineate noi, (5) si (6), avand urmatorul cuprins:

     <(5) – Inculpatul fata de care s-a dispus una din masurile preventive prevazute la art. 202 alin. (4) lit. a), d) si e) nu este incatusat in nicio imprejurare, cu exceptia celor cercetati pentru infractiuni comise prin acte de violenta, a celor care s-au sustras urmaririi penale, precum si a inculpatilor care s-au opus masurii dispuse.

     – ARTICOLUL ÎN VIGOARE:

     Art. 202, alin.4, lit.d, legea 135/20
    • +1 (1 vot)    
     II BASESCU-I basist ! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 12:07)

     Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui hipotalamus

     – (2) Persoana eliberată sau destituită din funcţie potrivit prevederilor alin. (1) sau faţă de care s-a constatat existenţa conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică ce face obiectul prevederilor prezentei legi, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului. În cazul în care persoana nu mai ocupă o funcţie sau o demnitate publică la data constatării stării de incompatibilitate ori a conflictului de interese, interdicţia de 3 ani operează potrivit legii, de la data rămânerii definitive a raportului de evaluare, respectiv a rămânerii definitive şi irevocabile a hotărârii judecătoreşti de confirmare a existenţei unui conflict de interese sau a unei stări de incompatibilitate.
   • +7 (7 voturi)    
    Kovesi (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 9:20)

    calin22 [utilizator] i-a raspuns lui EdwardEugene

    Singurul barbat adevarat in Romania este Kovesi :).
  • +13 (13 voturi)    
   //// (Vineri, 5 iunie 2015, 12:05)

   canuta [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   oare ce, prietene?
   • +15 (17 voturi)    
    nu-i (Vineri, 5 iunie 2015, 13:54)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui canuta

    vine sa creada.
    crede ca-i tot mana lui base.
    oricum, la ce onoare sa te astepti la mitoman? ii e teama ca-l incalta astia de-i pun si catuse pentru subminarea economiei nationale.
  • +60 (64 voturi)    
   ... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:07)

   uncetateansimplu [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   In sfarsit scapam de mincinosul nr-ul 1
   Multa, dar multa puie!!!
  • +48 (50 voturi)    
   Când te joci cu focul (Vineri, 5 iunie 2015, 12:27)

   CiprianNicolae2 [anonim] i-a raspuns lui Dan

   de regulă te arzi . După palma primita de la popor in noiembrie 2014 spunea că a inteles ”mesajul” ......pentru vreo 2 luni , după care a revenit la vechile metehne . De data asta va primi o palma de la cei pe care ii toaca prin cele două haznale de partid de câtiva ani incoace . Incercările repetate de modificare a codului penal , apărarea borfasilor trebuiau să primeasca un răspuns . Si a venit . Daia l-ati apărat pe Shova , sperai că o să scapi . Ete că nu ai scăpat . Sâc .
   La multi ani ..................cu executare .
   • +28 (30 voturi)    
    Daciana, (Vineri, 5 iunie 2015, 13:18)

    srah [utilizator] i-a raspuns lui CiprianNicolae2

    dragostea mea,

    pregateste haine curate... si nu uita de sapun :))))
  • +28 (28 voturi)    
   /// (Vineri, 5 iunie 2015, 12:38)

   liviul2006 [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   Daaaaa !!! :)
  • +19 (23 voturi)    
   PNL/Opozitie/Motiune (Vineri, 5 iunie 2015, 12:39)

   MPop [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   Unde e reactia PNL???? Parca ei aveau o motiune de depus...ce alceva mai vor? sa le fie servit Ponta pe tava?
   • +12 (16 voturi)    
    Cine (Vineri, 5 iunie 2015, 12:42)

    Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui MPop

    Politruca Gorghiu? Comprimisul Blaga? Paiata Predoiu? Toti au avut ordin sa distrga PNL, alaturi de mamiferul Tariceanu
   • +11 (17 voturi)    
    care opozitie (Vineri, 5 iunie 2015, 12:55)

    GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui MPop

    PNL este in opozitie?
    De cind , de la puci sai mai de curind ..

    Nu exista opozitie intr-o tara balcanica si latina, noi , majoritate, suntem de acord sa furam, daca se poate doar ai nostrii , daca nu se poate doar noi, ii mai lasam si pe altii si strigam , cu jumatete de gura : uite hotu'

    Principiu intrat in singele latin de mult timp
  • +13 (15 voturi)    
   Ponta conduce din Beciul domnesc ! (Vineri, 5 iunie 2015, 15:49)

   vali47 [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   Ponta se vrea original.Vrea să conducă Guvernul din Beciul Domnesc.Cei de la PSD sunt sinucigași?
   • +4 (4 voturi)    
    Nici vorba, stimabile. Sunt, toti, (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 5:28)

    ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui vali47

    niste DOMNI.
   • +1 (1 vot)    
    sunt puscariabili toti ! Acum nu mai (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 10:05)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui vali47

    conteaza partidul ci propria piele ! Il vor apara ca si cum s-ar apara ei insisi ! Doar noi in strada il putem presa sa demisioneze ! Daca nu o v-om face, sa nu-i mai reprosam nimic dlui Iohannis !!
  • +4 (6 voturi)    
   sova (Vineri, 5 iunie 2015, 15:54)

   Manes [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   ?
  • +1 (1 vot)    
   Nu a plagiat ,nu a furat mitomanul Viorel ? (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 11:52)

   Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   Dizolvarea Parlamentului ARTICOLUL 89
   (1) După consultarea preşedinţilor celor două Camere şi a liderilor grupurilor parlamentare, Preşedintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare şi numai după respingerea a cel puţin două solicitări de învestitură.
 • +76 (80 voturi)    
  In sfarsit! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:15)

  omezu [utilizator]

  Sper sa probeze bratarile! :)) La cat mai multi ani cu executare!
 • -62 (84 voturi)    
  hehe (Vineri, 5 iunie 2015, 11:16)

  Mazeta [utilizator]

  DNA a depus moțiune de cenzură împotriva guvernului Ponta.
  • +41 (47 voturi)    
   Da, mazeto ! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:48)

   NicolaeA [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Si presedintele poate sa-l suspende ! Asa ca se va forma un noi guvern !
   • +10 (12 voturi)    
    nu poate (Vineri, 5 iunie 2015, 13:57)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui NicolaeA

    sa-l suspende presedintele.
    legal numai parlamentul o poate face, motiunea de cenzura fiind una din metode, ca de demisie, nu poate fi vorba la un carnat fara c**ie si onoare.
  • -29 (33 voturi)    
   Liberalii (Vineri, 5 iunie 2015, 11:54)

   BogdanCur Ly [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

   Pai daca liberalii n-au nici o sansa pe cale oficiala...
  • +18 (22 voturi)    
   Sa speram... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:04)

   magila [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ...ca trece.
  • +28 (32 voturi)    
   bah (Vineri, 5 iunie 2015, 12:04)

   antijohanis [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   hai sic.tir
   • +5 (7 voturi)    
    de data asta (Vineri, 5 iunie 2015, 13:59)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui antijohanis

    @mazeta a scos o perla, rara avis pentru el, mai ales ca e si o foarte fina ironie la adresa opozitiei, practic inexistenta, pana azi.
    asta-i adevarul.
  • +30 (34 voturi)    
   hehehe mazeto (Vineri, 5 iunie 2015, 12:56)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   motiunea de coenzura se depune pentru acte politice.
   spalarea de bani nu este un act politic. este act de borfas. :)
   Apropo:
   Ponta: Basescu la puscarie
   Basecu: cine sapa groapa...
   Alta:
   6 decembrie 2014, la Antena 3: "Cu siguranţă dacă DNA va cere începerea urmării penale faţă de mine voi demisiona. Doar n-o să spunem acum că stă prim-ministrul cercetat penal"!
   5 iunie 2015 la DNA: "Situatia este clara din punctul meu de vedere. Politica nu se face la DNA, se face in Parlament!"
   sunt doi de ponta?
   spune-ne tu mazeto cati sefi ai? :)))
   • +3 (3 voturi)    
    Pai nu stii coane ca sint doi pontaci? (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 11:47)

    IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

    unul e cel care depune proiectul de lege (prim-sinistrul) si altul (deputatul) e cel care voteaza impotriva ei...
  • +14 (16 voturi)    
   Acum s-a umplut cabinetul "cinstitilor "si cu WcP (Vineri, 5 iunie 2015, 12:59)

   Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Revelionul 2015 / 2016 "dr" Viorel il va face impreuna cu tata socru in spitalul penitenciar Rahova

   SBRB : Bine aţi venit !-Ti diamo il benvenuto !
   Mirëpritur Tuaj ( nn in albaneza )
   " Pentru îndeplinirea obiectivelor noastre avem nevoie de dumneavoastră!
   Sperăm să colaborăm cu dumneavoastră onest şi productiv." (http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-spital-bucuresti-rahova )
  • +3 (11 voturi)    
   iti merge bine (Vineri, 5 iunie 2015, 13:00)

   GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Este nevoie de oameni care sa puna umarul si sa sprijine spanirea, la bine dar mai ales la greu.

   Daca sunt posturi libere la angajatorul tau, chiar si cu jumate de norma , vin si eu pretene.
   M-a descurc sa injur , e.g " futui pe aia de injura stapinii , pupaleaspicioarelelor de frumosi"
 • +41 (45 voturi)    
  In sfirsit (Vineri, 5 iunie 2015, 11:18)

  bogdan1477 [utilizator]

  Probabil dupa ultimele evenimente din parlament s-a decis de sus, de foarte sus, ca nu mai are nici un rost sa se mizeze pe faptul ca Ponta poate tine lucrurile in friu.
  • -36 (48 voturi)    
   hmm (Vineri, 5 iunie 2015, 11:55)

   Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

   Kovesi are 1,90m, Iohannis are 1,92m. Sau mai sus?
   • +17 (19 voturi)    
    mai sus (Vineri, 5 iunie 2015, 12:33)

    Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    treci si de Ghita Muresan :)
   • +3 (15 voturi)    
    muuult .... (Vineri, 5 iunie 2015, 13:18)

    Dana EugeniaMoinescu1 [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

    .... mai sus ... si mai departe, pe harta ;)
   • +6 (8 voturi)    
    adevarul (Vineri, 5 iunie 2015, 14:03)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    nu poate fi masurat.
    el exista sau nu.
    evident ca referirea este la cei care au "aprobat" scoaterea la iveala a adevarului, statutul lor social fiind, probabil, unul de nivelul turnului de fildes.
    de data asta, ironia nu ti-a mers ca mai sus, cea cu motiunea de cenzura.
 • +65 (69 voturi)    
  Deocamdata... (Vineri, 5 iunie 2015, 11:19)

  Anna O. [utilizator]

  ... acest titlu imi ajunge, pentru a mai alunga din amaraciunea si furia acestor ultime zile.
  Da, Victor Ponta la DNA. Insotit de avocat.
  E un inceput.
  • +5 (7 voturi)    
   Sa speram (Vineri, 5 iunie 2015, 17:05)

   Blind Guardian [anonim] i-a raspuns lui Anna O.

   pentru un Happy-ending!
 • +53 (55 voturi)    
  Hopa (Vineri, 5 iunie 2015, 11:21)

  hopshio [utilizator]

  Doamne ajuta!
 • +63 (67 voturi)    
  Sa fie cu putinta? (Vineri, 5 iunie 2015, 11:25)

  EMP [utilizator]

  Pot indrazni sa sper? Pot?
  • +9 (11 voturi)    
   Codruta Presedinte (Vineri, 5 iunie 2015, 15:57)

   Manes [utilizator] i-a raspuns lui EMP

   !
  • 0 (0 voturi)    
   :))) (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 18:34)

   srah [utilizator] i-a raspuns lui EMP

   Da' spera domnule! ce Satan... d'aia esti barbat, d'aia porti izmene !! ...sau nu ?! :D
 • +63 (65 voturi)    
  puneti berea la rece !!!! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:27)

  un domn [utilizator]

  il vom sarbatori pe dottore..in drumul lui ..spre brutarie !
 • +54 (56 voturi)    
  ! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:28)

  tudorr [utilizator]

  La Multi Ani!
  • +22 (24 voturi)    
   EXACT! VORBA ACEEA... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:28)

   schroedinger [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

   "Have a nice life...sentence!!"
 • +53 (57 voturi)    
  Ponta la DNA. (Vineri, 5 iunie 2015, 11:31)

  MirceaGeorgescu1 [anonim]

  La multi ani, Viorele! Atentie la Vanghelie, ca-i statut!
  • +5 (7 voturi)    
   statut? (Vineri, 5 iunie 2015, 15:59)

   Manes [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu1

   Mai degraba cred ca a pus chivutele de i-au facut vraji.
   Mickey la racoare nene ca vine zapuseala....
 • +38 (40 voturi)    
  a inceput curatenia ..... (Vineri, 5 iunie 2015, 11:33)

  linarel [utilizator]

  ori s-au adunat prea multe plingeri penale si floricel a primit 1 bucata bratari inox .
 • +55 (59 voturi)    
  Unde e Mirul? (Vineri, 5 iunie 2015, 11:35)

  Martinezu [utilizator]

  repede sariti cu un mir pina nu e prea tirziu.
  In caz ca se intirzie cu aplicarea lui pe frunte sau e arestat subit, mirul se va folosi numai ca unguent.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  • +26 (28 voturi)    
   sa terminat mirul, trendul sint bratarile (Vineri, 5 iunie 2015, 11:51)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

   de inox ca asa-i sta bine unui floricel.

   La cite plingeri penale are pe putin 30 ani va studia botanica ...la rece.
 • +54 (60 voturi)    
  Ii cer scuze (Vineri, 5 iunie 2015, 11:36)

  math [utilizator]

  ...lui Mickey Mouse, primul ministru semidoct si infatuat pentru ca nu pot lupta democratic in Parlament cu el si gasca lui de mafioti (Mazare, Sova, Dragnea, Oprescu, Hrebenciuc, Sarbu, Ontanu, Voiculescu, Oprea....).
  Ne luptam si noi pe site-uri ce sa facem ....
  • +26 (28 voturi)    
   Scuze (Vineri, 5 iunie 2015, 11:57)

   BogdanCur Ly [anonim] i-a raspuns lui math

   Vroiam sa dau vot up, dar am apasat gresit.
   Asta e si parerea mea, ca in Parlamentul actual nu exista nici o sansa sa se strice gasca, dar daca ar fi alegeri anticipate, exista ceva sperante.
   De doi bani... nu ca n-ar pica PSD, ci ca ar veni cealalta parte a USL la putere, cu aceeasi mentalitate si cu aceiasi corupti.
 • +32 (34 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 5 iunie 2015, 11:41)

  [anonim]

 • +36 (40 voturi)    
  Pentru ponta (Vineri, 5 iunie 2015, 11:42)

  Lucian P. [utilizator]

  prima pagina din dosar nu e suficienta pentru cate acuzatii ar trebui sa fie. Dar e un inceput promitator.
 • +47 (51 voturi)    
  Ar fi frumos sa plece (Vineri, 5 iunie 2015, 11:42)

  NicolaeA [utilizator]

  Ar fi frumos sa plece in DUBA, nu in DUBAI !
 • +44 (48 voturi)    
  Mitomanule! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:43)

  vioridix [utilizator]

  Ce bine-ar fi mitomanule sa te salte si pe tine DNA pentru toate porcariile pe care le-ai facut tu si gasca ta de penali usl-isti!Cred ca s-ar simti toti prostii din tara asta orfani de mama dar tara ar mai avea o sansa sa iasa la liman.
 • +31 (35 voturi)    
  Poate ramane acolo... (Vineri, 5 iunie 2015, 11:45)

  Printz72 [utilizator]

  Doamne-ajuta!
  • +6 (8 voturi)    
   sa fie (Vineri, 5 iunie 2015, 16:00)

   Manes [utilizator] i-a raspuns lui Printz72

   intr-un ceas bun...pentru noi.
 • +24 (28 voturi)    
  la multi ani!!! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:53)

  liviu_ [utilizator]

  cat mai multi ani... jilava, rahova, chiar si poarta abla nu am pretentii.... sper doar sa fie de la 5 ani in sus
 • +25 (27 voturi)    
  asta explica... (Vineri, 5 iunie 2015, 11:54)

  liviu_ [utilizator]

  disperarea psdului in legatura cu dnau si sova...
 • +19 (23 voturi)    
  sper ca dna (Vineri, 5 iunie 2015, 11:55)

  nash pandelica [utilizator]

  va face lumina si care din ei a fost seful ...operatiunii. :) ca de, sefului trebuie sa'i dai ca la ...sefi ! mai mult. ca timp de gandire, de scris carti...
 • +24 (28 voturi)    
  yess! (Vineri, 5 iunie 2015, 11:58)

  Klaus_CT [utilizator]

  Putem sa speram ca infractorii din Parlament, dupa ce si-au batut joc de Romania, vor raspunde pentru toate mizeriile si furturile de care sunt in stare?
  Putem spera ca li se vor pune catuse si apoi vor intra in puscarii si ca se vor recupera integral prejudiciile materiale crate?
  Putem spera ca rudele lor vor fi concediate din toate societatile de stat sau la care statul este actionar?
  Putem?
 • -9 (21 voturi)    
  nedumerit (Vineri, 5 iunie 2015, 11:59)

  Eugenn [utilizator]

  Pare subtire dosarul, in sensul ca totul depinde de dovedirea urmatoarelor afirmatii:
  * "Astfel, în cursul lunii august 2011, s-au întocmit în fals, 16 înscrisuri corespunzătoare câte unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008."
  * "Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale."

  Pentru prima, cum poti sa probezi ca un inscris a fost intr-adevar redactat in 2011 si nu in 2008?

  Pentru a doua, Ponta ar putea spune ca a oferit consultanta, adica i-a dat sfaturi lui Sova... Nu e asta o operatiune reala?


  In fine, nu e ca nu m-as bucura sa cada guvernul...
  • +17 (21 voturi)    
   trebuie sa corespunda suma facturilor (Vineri, 5 iunie 2015, 12:13)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui Eugenn

   cu declaratiile lunare de la fisc sau anaf.
   Asa ca nu-i cine stie ce filozofie sa fie dovedite infractiunile.

   Eu am o singura nedumerire. De ce abia acum? cind in urma cu 1 an Moise Guran declara ca pe decontul lui sova era scris negru pe alb ca a lucrat 26 ore pe zi inclisiv simbata si duminica . Cum o fi posibil?
   • -2 (12 voturi)    
    clarificari (Vineri, 5 iunie 2015, 12:30)

    Eugenn [utilizator] i-a raspuns lui linarel

    Tot nu mi-e clar: facturile au fost emise in 2008, nu in 2011... Iar comunicatul DNA nu spune nimic de fisc/anaf.

    Plus ca textul DNA nu e clar: Pe de o parte, se zice ca Șova Dan-Coman trebuia sa să întocmească rapoarte (fictive) de activitate juridica. Pe de alta parte, se zice ca Ponta a intocmit in fals 16 înscrisuri...

    Deci cine a intocmit inscrisuri false? Ponta sau Sova? Si ce reprezinta inscrisurile alea mai exact?
    • +1 (1 vot)    
     Uff, e clar ca buna ziua (Luni, 8 iunie 2015, 9:21)

     dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Eugenn

     Facturile au fost intocmite in fiecare luna din perioada respectiva, platile s-au facut conform facturilor, dar prestarea de servicii nu exista, respectiv ca Ponta a primit foloase necuvenite, pentru ca n-a prestat nimic. Ar fi trebuit sa existe niste rapoarte de activitate de la acel moment sau niste puncte de vedere in scris care sa ateste ca Ponta a muncit ceva pentru banii respectivi, dar la momentul controlului aceste dovezi nu s-au prezentat. Au fost aduse ulterior de Sova, dar procurorii considera ca sunt intocmite ulterior, dupa modelul altor documente emise de alti avocati din cadrul Sova&comp, deci sunt false.
   • +1 (1 vot)    
    Vaaai, ce simplu e! (Luni, 8 iunie 2015, 9:16)

    dbdb [utilizator] i-a raspuns lui linarel

    ba deloc! ceea ce spun procurorii este ca facturile exista dar reprezinta plata a ceva ce nu s-a prestat de fapt, ceea ce e ilegal. La data la care s-a facut controlul la Sova & comp, nu s-au prezentat acte care sa ateste ca Ponta a prestat ceva in schimbul banilor de ex. ca Ponta ar fi intocmit vreun raport de activitate, ar fi reprezentat vreun client in instanta, ca ar fi dat vreun punct de vedere vav vreo problema a unui client al firmei Sova & comp si ca aceste dovezi au fost prezentate ulterior, fiind de fapt intocmite in fals, nu la data la care ar fi trebuit ca sa-si justifice plata si ca aceste inscrisuri sunt de fapt copiate dupa cele emise de alti avocati din cadrul Sova & comp. Adica cu totul altceva decat ai inteles tu ca e problema. E destul de greu de demonstrat ca actele justificative pentru efectuarea platii, nu facturile ci rapoartele de activitate, nu s-au intocmit la momentul trecut al platii, dar nu e imposibil: daca rapoartele ar fi fost trimise pe e-mail, se vede in istoricul mailurilor; daca rapoartele au fost predate fizic pe suport printat, avand in vedere ca situatia e de prin 2006, ar insemna ca hartia are urme de vechime si utilizare, a primit numere de inregistrare, arata ca si celelalte hartii arhivate din perioada respectiva sau ca informatiile din materialele respective au fost efectiv folosite in cazurile reprezentate de Sova & comp.
    • -1 (1 vot)    
     Bun,si daca nu a prestat (Luni, 8 iunie 2015, 13:04)

     xrogo [utilizator] i-a raspuns lui dbdb

     nimic,care este treaba procurorilor,sunt doua firme private si s-au facut facturi un catre alta,s-au platit darile la stat,ce,a reclamat Sova ca nu s-au prestat servicii?
     • 0 (0 voturi)    
      E ilegal, asta e problema (Marţi, 9 iunie 2015, 10:45)

      dbdb [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      E evaziune fiscala, fals si uz de fals si luarea de foloase necuvenite. Si de fapt, taxele s-au platit pe profitul diminuat cu valoarea platilor catre Ponta. Si s-a si compensat tva-ul aferent. Foarte grav.
 • +18 (22 voturi)    
  asa deci (Vineri, 5 iunie 2015, 12:03)

  Gobelin [utilizator]

  musiu asta, care nu demult se plangea cat se mai sacrifica el si gasca de ministri pentru binele boborului,
  a papat 3000 euro/luna din contractul Turceni-Rovinari, fara sa miste un deget.
  pai e clar acuma de ce-l apara PSD cu bocancii pe Sova in parlament.
  cel mai cinstit guvern, ai?
 • +31 (33 voturi)    
  hohoho (Vineri, 5 iunie 2015, 12:03)

  Point [utilizator]

  la stirea din articolul asta si ateii se roaga....
  la multi ani fericiti,poanto!
 • +25 (27 voturi)    
  ordonanta de urgenta (Vineri, 5 iunie 2015, 12:11)

  dum_i [utilizator]

  In locul tau, asa da cat mai esti in functie, o ordonanta de urgenta sa renovezi puscariile.

  Ca o sa stai mult timp prin ele.

  p.s. in cat timp o sa se repare raul facut Romaniei de nemer*nicul asta?
 • +11 (13 voturi)    
  eu zic (Vineri, 5 iunie 2015, 12:16)

  Adrian_1234 [utilizator]

  Eu zic sa votam
 • +25 (27 voturi)    
  Bravo DNA! (Vineri, 5 iunie 2015, 12:26)

  ouyang [utilizator]

  In sfarsit. Sper sa urmeze Oprescu, marele gropar al Bucurestiului.
  • +20 (20 voturi)    
   Dar si (Vineri, 5 iunie 2015, 12:43)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui ouyang

   Androneasca, griparul invatamintului romanesc si complicea la furtul lui Pontac
  • +11 (11 voturi)    
   Usor cu pianul pe scari! (Vineri, 5 iunie 2015, 13:31)

   TRAHANACHE [utilizator] i-a raspuns lui ouyang

   Pai cine ne mai face autostrada suspendata si gradina zoologica? Chiar vreti sa le suspendati?
 • +21 (23 voturi)    
  Hai ca scapam de Mickey Mouse! (Vineri, 5 iunie 2015, 12:35)

  emil bobu [utilizator]

  Sa fie intr-un ceas bun, traiasca procurorii DNA!
 • +13 (15 voturi)    
  ... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:35)

  rocknum [utilizator]

  S-au miscat cam incet procurorii...
 • +30 (32 voturi)    
  Hait! (Vineri, 5 iunie 2015, 12:39)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Puscariaaaaaaaa... Discipolul puscariasului Nastase, ofiter acoperit turnator, plagiator (=hot), virful mafiei rosii care a jefuit tara, rusinea Romaniei, demagog, politruc, seful unui guvern de hoti si complici si al unui partid de penali si complici. Puscariaaaaa... Daca nu scapam de acest hooligan Romania va avea de suferit in continuare asa cum s-a intimplat in ultimii 25 de ani.
  • +17 (19 voturi)    
   Virful mafiei rosii (Vineri, 5 iunie 2015, 13:03)

   Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Din pacate acest escroc de talie internationala nu este nici pe departe virful mafiei rosii. E doar un locotenent si un maimutoi incredibil de obraznic.
 • -26 (32 voturi)    
  17 infractiuni (Vineri, 5 iunie 2015, 12:44)

  gabiachim [utilizator]

  Trebuie respectata prezumtia de nevinovatie;aici nu vedem si punctul de vedere al apararii.
  Chiar daca nu va pla,ce in perioada cu Ponta si Tariceanu prim ministrii Romania a avut crestere economica , salariile , pensiile au crescut s.a.m.d .
  • +10 (12 voturi)    
   munca romanilor cu franele de rigoare (Vineri, 5 iunie 2015, 13:02)

   yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui gabiachim

   trase guvernul si parlamentul mafiot, asta a este cresterea economica tataie...
  • +13 (15 voturi)    
   Mda... (Vineri, 5 iunie 2015, 13:14)

   ticbis [utilizator] i-a raspuns lui gabiachim

   Au crescut preturile, taxele, impozitele, accizele, darile la stat, utilitatile, carburantii...
   Mai mult, au fost impozitate chiar si alocatiile de 42 de lei ale copiilor cu 150% si i-au pus la taxa de cateva milioane de lei pe an pe amaratii care au castigat UN LEU pe an din dividende...!
   O fi fost crestere economica, dar asta s-a simtit doar in buzunarele lui Ponta, Dragnea, Sova si Tata Socru, in niciun caz in buzunarele romanilor.
   Per total, nivelul de trai a scazut, mult sub perioada in care Boc "taia pensiile si salariile"!
   Din partea mea, Ponta ar trebui bagat la bulau pentru minim 25 de ani!
   Pricepusi, tovarase?
  • +3 (5 voturi)    
   o fi... (Vineri, 5 iunie 2015, 13:24)

   baimarean [utilizator] i-a raspuns lui gabiachim

   ...dar au crescut si scandalurile, coruptia.
  • +10 (12 voturi)    
   pi buni ?! (Vineri, 5 iunie 2015, 13:26)

   Dana EugeniaMoinescu1 [anonim] i-a raspuns lui gabiachim

   tariceanu a "primit" cadou un excedent bugetar si a lasat deficit urias (n-am timp sa caut, vezi pe goagal, la pretenu' vanghele) ... salariile si pensile marite de idi*otul monta si ajutoarele sociale pentru cei care nu produc nimic si a treia sesiune de bac si alte tampenii DUC LA INDOBITOCIRE ... sper ca nu ai produs niciun mostenitor inca (si ever)
  • +2 (2 voturi)    
   Ne place, ne place.. (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 6:41)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui gabiachim

   ....ia vezi ce a facut tonta asta al tau, printre altele:

   http://www.contributors.ro/reactie-rapida/cand-pisicului-i-se-taie-coada-un-mic-bilan%C8%9B/

   Asta cu salariile si pensiile pentru a lua ochii fraierilor. Si prinde bine. La fraieri, fireste. samd.
 • +3 (9 voturi)    
  Sa fie oare muscatura "Neamtului"? (Vineri, 5 iunie 2015, 12:54)

  MBA [utilizator]

  Desi il vad cam bleg pe Dl. presedinte, nu ar fi exclus sa fie (si) muscatura dansului. Unii nemti cand iti spun amabil ca nu se mai poate lucra cu acest parlament si guvern, sunt mult mai seriosi pe subiect decat ar putea oameni de lata cultura sa inteleaga. Acest Guvern si Parlament a sarit in ultimele luni diverse praguri: Incercarea de distrugere a justitiei, apararea pe fata a coruptilor (Dragnea si Sova sunt doar ultimii doi guzgani disperati), acordarea de licente de exploatare a aurului "pe shest"). E vremea sa se termine circul acesta.
  • +4 (6 voturi)    
   pe SOVA l-au mancat altii... (Vineri, 5 iunie 2015, 16:28)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui MBA

   Sa nu uitam ca pe stimabilul SOVA altii l-au adus unde trebuia...

   Daca imi aduc aminte de privatizarea de la CFR si plicul gol depus de unul dintre aplicanti - dupa ce proce3dura fusese reluata - cred ca este clar...

   Multi prosti in guvernul Primului Mincinos!
   Pentru toti - LA MULTI ANI cu racoare si smerenie!

   Hai PA!
 • +6 (8 voturi)    
  pai in mai trebuie agatzate (Vineri, 5 iunie 2015, 12:54)

  n-are [utilizator]

  devalizarea unei entitati comerciale. co-autor Sova
  primire de foloase necuvenite single autor Ponta
  chiar daca sunt/pot fi cuprinse in acuzatiile anterioare.
 • +2 (4 voturi)    
  greu caz (Vineri, 5 iunie 2015, 12:57)

  ernst [utilizator]

  imi pare a fi o strategie sa il aduca pe Sova din nou in parlament [elemente suplimentare -- iata, banditul faptuieste cu complicii!], caci cazul in sine e cam subtirel. e bine sa nu sarim din papuci de bucurie inca. daca se poate lega si Ponta la cazul Sova, cu atat mai bine. daca nu, macar il avem pe Sova 30 de zile la tubulatura. Numai sa nu iasa coafat ca udrea dupa aia.
 • -8 (14 voturi)    
  Gâgă la DNA (Vineri, 5 iunie 2015, 12:58)

  kasandra [utilizator]

  Asta cu desemnarea lui Șova în funcții de ministru este de Gâgă. Ponta a propus pe Șova ca ministru Parlamentului, iar după votul în Parlament Șova a fost NUMIT ca ministru, prin decret, de Președintele României. Actul de autoritate a fost semnat de președinte. Ponta doar a propus. Că a propus un cunoscut și prieten? Nu este ilegal. Ministrii nu se propun dintre necunoscuți. Trebuia Ponta să se ducă în Gara de Nord și să aleagă de acolo un necunoscut pentru a-l propune ministru?
  Cred că tot DNA-ul trebuie chestionat din punct de vedere profesional și trebuie să fie anual desfășurate controale psihologice. Cred că s-au dilit de muncă în exces bieții procurori!
 • +5 (7 voturi)    
  Demisia penalule , demisie (Vineri, 5 iunie 2015, 12:59)

  bran [utilizator]

  Daca nu isi va da demisia cred ca va incepe rapid o mica revolutie de data asta pe bune , in care parlamentul acesta penal va fi trimis acasa. Sper reintroducerea pedepsei pe viata , anularea prescriptiei din legea penala pentru cei ce fura , omoara , etc .
 • +15 (17 voturi)    
  hai, sa fie ... (Vineri, 5 iunie 2015, 13:02)

  astronaut [utilizator]

  intr-un ceas bun ! , erai destept daca te'' retrageai in glorie'', dar lacomia si dorinta de preamarire , respectiv
  aroganta de care dai dovada , nu te-au lasat !. Acum e prea tarziu, ESTI LUAT!
  • +2 (4 voturi)    
   oricum il luau... (Vineri, 5 iunie 2015, 16:32)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui astronaut

   este numai o chestiune de timp si de imagine mai tare sifonata - pentru ca o sa fie un mare scandal european, daca nu si mai si...

   Numai de bine sa auzim!

   P.S.
   Este bine daca politicienii - mai mari sau mai mici - ar invata ceva din lectiile 0049 si Primul Mincinos!
 • +14 (16 voturi)    
  guvern in puscarie (Vineri, 5 iunie 2015, 13:10)

  mikeyu [utilizator]

  Cu monta, un intreg guvern (din 2012) intra la beci. 24 de ministri si un prim ministru (o parte din ei au ajuns la puscarie direct din minister). Cat de european poate fi.
 • -11 (15 voturi)    
  de toate (Vineri, 5 iunie 2015, 13:18)

  hipotalamus [utilizator]

  Zarurile au fost aruncate demult si Viorel a dat 1 :1 , adica egal cu Iohanis (slava D-lui cati ar mai fi pe el dc. nu ar avea imunitate!) si o dubla care-i permite sa iasa din zona acuzatiilor DNA care , au cam epuizat arsenalul de acuzatii la adresa demnitarilor. Bine ca s-au trezit liberalii si au votat impotriva DNA -luni, astfel ca, lucrurile se calmeaza iar acuzatiile catre Viorel sunt doar o abureala -pentru ca , ce va urma imediat va fi cu adevarat exploziv -Basescu la mititica!
  • +6 (8 voturi)    
   tu esti Felix? (Vineri, 5 iunie 2015, 15:34)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui hipotalamus

   ti-au dat acces la la internet in parnaie?
   ai rabdare ca vine si mitomanul acusica.
   • +6 (8 voturi)    
    hihihi (Vineri, 5 iunie 2015, 16:11)

    DT34 [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    Monta o sa fie "baietzelul/fetitza" lui Felix, hihihi
  • +2 (2 voturi)    
   Nu ti-o mai "face" asa, in public ! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 11:22)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui hipotalamus

   Este expresia unei boli/afectiuni psihice sau a unui ordin pe unitatea numita psd ! Chiar nu ma intereseaza nici daca Base -pe care il respect incontinuare pentru ce a afirmat cat a fost presedinte- ar fi omorat pe cineva !
   De azi avem confirmarea ca ceeace banuiam de dinainte de instalarea plagiatorului e adevarat si trebuie sa vedem daca putem sa traim cu asta pana in 2016 cand -eu cel putin-o sa-i rad pe toti (psd&haita adica pc/pnl/plr/unpr) la vot !
 • +4 (10 voturi)    
  E Luna Neagra in Fecioara ce sa faci. (Vineri, 5 iunie 2015, 13:30)

  SignorRossi [utilizator]

  "Iasa Ponta, pun pareu pe toata Romania asta ca iasa Ponta, eu ma rog la Dumnezeu si iasa Ponta, eu cu Ponta votez, de ce pentru ca e om bun stie sa vorbeasca, ii destept, poporul il iubeste, si el iubeste poporul, gata, gata, nu mai zic nimic. Da ma dati la televizor?

  Mai rau, pe internet

  Eh!"
  • 0 (2 voturi)    
   Scuze, minus din greseala (Vineri, 5 iunie 2015, 19:45)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui SignorRossi

   n-am cum sa corectez!
  • +1 (1 vot)    
   Interviul acela .... (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 10:22)

   NicolaeSinu1 [anonim] i-a raspuns lui SignorRossi

   Da,Sancho,imi aduc si eu aminte de fiinta aia isterica!
 • +14 (16 voturi)    
  Oh happy day !! (Vineri, 5 iunie 2015, 13:31)

  Aphex [utilizator]

  La Multi Ani tov. Monta.. la cati mai multi
 • -1 (5 voturi)    
  Conflict de interese? (Vineri, 5 iunie 2015, 13:43)

  satanae [utilizator]

  Stiu ca nu este bine sa te iei de organele reformatoare ale tarisoarei, mai ales pe site-ul asta, dar as vrea sa pun si eu o intrebare: cum adica exista un conflict de interese pentru ca l-ar fi desemnat pe Sova in functia de ministru? Ministrii, din cite stiu eu, sint votati de Parlament iar decretul de numire in functie este semnat de presedinte. Nu prim-ministrul este cel care desemneaza ministrii in functie, de fapt toate functiile politice de la nivelul guvernului sint ocupate de persoane votate de Parlament. Asa ca de unde avem conflict de interese? Asta ca sa nu mai spun ca, dupa acceptia organelor de la noi, interpretarea in acest fel a conflictului de interese ar insemna ca nici un ministru sa nu angajeze pe vreunul dintre colaboratorii pe care i-a avut inainte de ocuparea functiei politice, ceea ce este absurd.
  Am intrebat si eu, n-am dat cu parul, dar simtiti-va indreptatiti sa ma injurati in voie.
 • +10 (12 voturi)    
  Sfârâie grătarele,berea este la rece ! (Vineri, 5 iunie 2015, 13:44)

  vali47 [utilizator]

  Ponta,nu ne decepționa ! Pleacă.Du-te,să nu mai auzim de cel mai cinstit guvern alcătuit din cei mai borfași .Pesediști,nu fiți fraieri,scăpați de Ponta dacă vreți să mai fiți partid social-democrat.
 • +6 (8 voturi)    
  copy-paste (Vineri, 5 iunie 2015, 14:12)

  calumeu [utilizator]

  Oameni buni, cel mai tare m-am amuzat citind acest fragment din ordonanta procurorului de caz : "Cele 16 înscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda „copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfășurată de mai mulți avocați din cadrul SCA „Șova și Asociații”, avocați care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor-Viorel. "
  Cu alte cuvinte, animalul asta cretin si idiot care se preface ca este prim ministru - nici macar la savarsit infractiuni nu este original - A TREBUIT SA COPIEZE SI ASTA!!!! ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • +8 (10 voturi)    
   Copy-paste (Vineri, 5 iunie 2015, 16:08)

   DT34 [utilizator] i-a raspuns lui calumeu

   Cu copy-paste a inceput cu copy-paste termina. cariera si viata lui a fost un copy-paste.
 • +5 (7 voturi)    
  30.000 (Vineri, 5 iunie 2015, 14:26)

  mikeyu [utilizator]

  ce-ar fi ca macar 10.000 sa fie azi la parlament?
 • +9 (11 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 5 iunie 2015, 14:39)

  [anonim]

 • +4 (6 voturi)    
  DE MITA (Vineri, 5 iunie 2015, 14:49)

  RaduBrudea [anonim]

  Nenea Pontea de curand ne-a dat noua la toti copiii patriei foarte multi bani, chiar dorea diferentiat si mai multi la cei saraci. Dar nu-l lasa PNL si Ghorghiu, oamenii cei rai.
  Nu vrem sa-l DE MITA nimeni.
 • +9 (11 voturi)    
  bafta monta! (Vineri, 5 iunie 2015, 15:01)

  Nevermind [utilizator]

  PS: am popcorn :D
 • +3 (5 voturi)    
  Protest de stradă în Piața Victoriei (Vineri, 5 iunie 2015, 15:07)

  N3m3515 [anonim]

  https://www.facebook.com/events/379761058895192
 • +4 (6 voturi)    
  Protest în Pța Victoriei, azi la 18:00 (6pm) (Vineri, 5 iunie 2015, 15:17)

  N3m3515 [anonim]

  https://www.facebook.com/events/379761058895192/
  Să ieșim cât mai mulți, că așa nu se mai poate!
 • +6 (10 voturi)    
  Să și glumim puțin (Vineri, 5 iunie 2015, 16:08)

  Barosanu_nr1 [utilizator]

  Victor Ponta, în cadrul audierii la DNA:

  „Nu răspun decȃt în fața Marii Adun... vreau să zic, în fața camerelor reunite ale Parlamentului!”

  Așa că ședeți liniștiți, tovarăși, nu pleacă azi.
 • +5 (7 voturi)    
  Cred ca e mai eficient un REFERENDUM (Vineri, 5 iunie 2015, 16:28)

  gmc13 [utilizator]

  Pana ne tiganim noi in stilul caracteristic, circ pentru popour, cred ca varianta cea ca rapida si corecta este ca Domnul Presedinte Iohanis sa organizeze un referendum in care poporul sa decida:
  1. Il mai doriti pe VPV PM ?;
  2. Sunteti de acord "again" cu modificarea Constitutiei privind micsorarea numarului de parlamentari la 300, alesi pe criterii transparente de probitate morala si profesionala, integri atat politic cat si dpdv penal, ?;
  3. Sunteti de acord cu modificarea Consitutiei in sensul eliminarii imunitatii parlamentare, inclusiv a Presedintelui, astfel incat sa revenim la starea de normalitate "nimeni nu este mai presus de lege"?

  Si astfel, va asigur ca se va transa si problema cu Parlamentul ales de popor sau tema numai Parlamentul (de hoti) ma poate demite.....!!!!
  • +2 (2 voturi)    
   Genial (Vineri, 5 iunie 2015, 19:52)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui gmc13

   genial de simplu si de fezabil numai ca trebuie verificat daca permite Constitutiunea.
 • +9 (11 voturi)    
  Ponta este terminat! (Vineri, 5 iunie 2015, 17:20)

  Supravietiutorul [utilizator]

  Ponta este terminat! Poate sa refuze cat vrea! Este terminat.
  • +11 (13 voturi)    
   NU (Vineri, 5 iunie 2015, 17:27)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Supravietiutorul

   Pina ce nu va fi alungat cu pietre si arestat, se va crampona de putere. La fel Parlamentul, gasca de infractori. Doar daca vom iesi cu totii in strada sa-i alungam vom scapa de mafiotii care au jefuit tara in ultimii 25 de ani
   • +1 (1 vot)    
    Da ori Ba (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 9:11)

    harapalb [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Un comentariu clar si un adevar simplu de inteles! Din pacate... putini il inteleg.
   • +2 (2 voturi)    
    Si eu cred ca asa , terminat cum e (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 11:13)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    ne termina el pe noi pana in 2016 ! Il cred in stare -acum cu atat mai mult-ca faca orice ! Sa santajaze sa promoveze in fruntea ministerelor pe cel mai aproape de Beciul Domnesc(ca si pana acum), sa raporteze cifre false ca grecii la UE si FMI, sa ne spuna ca incaseaza peste planificat (??) cand de fapt vorbim de acelasi 34% recuperare a creantelor in topul datornicilor fiind de fapt companii de stat si alte mortaciuni de la care nu mai recupereaza in veac nimic !! Evazionistul de sute de milioane care alearga baba cu patrunjelul , aparat de "interesul national" al coruptilor-oprea (preocupat si el de ascunderea averii personale cu acel 1% pe averile mari prin care vrea sa-si spele propriile furaciuni) nu va pleca fara presiunea noastra in strada !!!
  • +4 (4 voturi)    
   Dupa mine este terminat de cand am (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 10:25)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui Supravietiutorul

   vazut ca e plagiator.Asta mie mi-a fost deajuns numai ca pana o sa fie el terminat efectiv (la alegeri) ne termina el !!!!!! Din punct de vedere legal (pentru motiune) suntem la mana celui ce simuleaza devotamentul pentru interesul national :generalul bocancilor , agentul de paza ,nasicul oprea ! Iohannis nu are ce grade sa-i mai dea in schimbul votului ! Sa-l faca patriarh, amiral, imparat cand si el e preocupat sa-si ascunda averea??!!
 • -5 (13 voturi)    
  Aiureli... (Vineri, 5 iunie 2015, 22:26)

  Incomod3 [utilizator]

  Nu mi-e foarte simpatic Ponta, dar comunicatul ala e o gluma proasta care nu rezista in nici o instanta serioasa, asta v-o poate spune orice magistrat... :) E evident ca s-a trecut la artileria grea si e care pe care... Daca Ponta scapa, vin zile grele pentru madam Luluta... :) si pentru gasca ei de la DNA, evident...
  • +1 (3 voturi)    
   Ți-e frică?Spune drept. (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 9:48)

   vali47 [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   Te-a luat frica și nu te mai poți abține.Se vede.Cine te-a pus să faci prostii?Așa visează unii ștreangul crezând că au dat lovitura vieții și sau îmbogățit!Din furat nu vei fi niciodată bogat și fericit.Vei trăi cu coșmaruri până ajungi la răcoare.
  • +3 (3 voturi)    
   Comunicatul nu e rechizitoriu ci o informare (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 10:59)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   pe scurt ! Nu se prezinta in instanta , comunicatul ! Va stiam mai priceputi la manipulare ! Uitati-va in cateva articole ale vremii si o sa vedeti ca cele 21 puncte de acuzare sunt corecte.Procurorii apara interesele statului (adica si ale dvs ) si cand porneste ancheta are in vedere maxim de acuzatii ce pot fi aduse pe cauza data ! Uneori -chiar daca sunt reale- fapte de coruptie nu pot fi dovedite suficient , martorii isi retrag declaratiile initiale...Chiar caracterul mafiot al unor fapte (cum e conflictul de interese in cazul asta) e mai greu de sustinut cu dovezi chiar daca e evident. Evaziunea fiscala e evidenta din avion si la sova si la ponta.In plus daca nu cumva va incanta chestiunea, banii evazionati de ei erau praduiti de la Rovinari si Turceni (companii de stat) pentru ESALONAREA unor creante in relatia acestora cu alte companii de stat !! Adica -dupa mine-intreaga operatiune e fictiva numai ca Ciurel nefiind inca arestat salariatii de acolo nu indraznesc inca sa spuna adevarul ca tot ce facea sova pentru ei era ...factura !!
  • +2 (2 voturi)    
   deci e un fel de lovitura de stat? (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 11:03)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   Fiindca sunt doua variante:
   1 Procurorii actioneaza politic in directia inlocuirii pe cale judiciara a prim-ministrului (varianta sustinuta de Tariceanu si vajnicii aparatori ai democratiei de la Antena si RTV)
   2. Cazul si dosarul sunt clare si corecte si in cazul asta, dat fiind ca nimeni nu se situeaza deasupra legii. prim-ministrul trebuie sa isi dea demisia.
   Personal cred ca nici un procuror fara tendinte suicidare nu si-ar pune semnatura pe un dosar fals. Mai ales ca prim-plagiatorul si-a inceput cariera politica cu un procuror sinucis.
   • -1 (1 vot)    
    "deci e un fel de lovitura de stat?" (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 14:06)

    Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    Daca te-ai prins pana si tu, o sa ajunga si altii la concluzia asta... :) :) :) Si mi-e ca vor veni vremuri interesante... Intre timp, orgasmul asta epileptic colectiv e bun de material didactic... :)
 • +2 (4 voturi)    
  Vai de mine, domnu' doctor Ponta, (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 5:56)

  ofCAER [utilizator]

  Ce cuvinte urite s-au scris mai sus!
  Cititi si, ca bun crestin ortodox ce sunteti, va cruciti de astea toate cite va sunt adresate: "puscarie", "Beciul Domnesc", "catuse", "sapun", "spitalul penitenciar Rahova", "brutarie", "in DUBA", "jilava, rahova, chiar si poarta alba", "la bulau", "alungat cu pietre si arestat".
  Cit de haine suflete sa aiba romanii incit sa fie de acord cu toate acestea?
  Eu - spre deosebire de toti aceia - milostiv din fire si fiindca va stiu de tinar si sportiv (pai nu sunteti pilot de curse?) sper din toata inima sa nu va tremure mina ca lu' don' Nastase!
  • 0 (0 voturi)    
   :))))))))) (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 18:57)

   srah [utilizator] i-a raspuns lui ofCAER

   Haiiideti domnule, cum sa doriți asa ceva cuiva ?! :)))))) după ora la care ati scris ori a fost imediat dupa ce v-ati intors din club, ori respirati pe alte meleaguri..
   Incepusesi bine ..tot pe plus sunteti, dar nu pot sa va dau un plus , pare rau.
   • 0 (0 voturi)    
    Da' ce, stimabilo / stimabile, (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 21:37)

    ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui srah

    io sunt amic cu don Ghita ca sa ma preumble prin cluburi, ca pe dr. Ponta?!
    In ceea ce priveste textul meu, este o metafora, ba as zice chiar o hiperbola! Pai s-a vazut pe undeva pisicut curajos?
 • +2 (2 voturi)    
  Acum ... (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 6:09)

  Geo7 [utilizator]

  ... "scapa cine poate"... Sa speram ca nu va scapa!
 • +2 (2 voturi)    
  sef de smecheri (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 8:03)

  HoriaBradu1 [anonim]

  tara condusa de o sleahta, poporul trebuie sa se hotareasca,cit timp va ma dura starea asta
 • -2 (8 voturi)    
  Toata tarasenia e trasa rau de par, (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 8:59)

  xrogo [utilizator]

  1. Evaziune fiscala,cum adica,daca plata s-a facut cu facturi,s-au platit darile la stat,atunci unde e evaziunea.
  2.Acuzare de 17 sau cate infractiuni o fi,de fapt daca e adevarat e o singura infractiune,in forma continuata,dar in comunicat altfel suna 17,comparat cu 1.
  3.Asa de multi bani a luat Ponta,un purcoi si cu parte din ei si-a cumparat 2 apartamente de lux intr-un ansamblu rezidential,nu stiam ca un apartament de lux,in Bucuresti este in jur de 20000 euro.
  4.Daca eu am chef sa-mi ajut un prieten,pot sa-i cer sa-mi emita cate facturi vra muschii lui si eu sa le onorez,din banii mei,unde-i infractiunea.
  5.Conflict de interes,adica eu,vin in fata Parlamentului cu un Guvern din care face parte si prietenul meu Sova,Parlamentul aproba componenta si Presedintele semneaza,unde-i conflictul,adica daca in facultate terminam 1000 de oamenio,nu poti angaja unul dinter ei ca faci conflict?
  • 0 (2 voturi)    
   bine punctat... (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:11)

   un_anarhist_moderat [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   dar cereti ratiune acolo unde nu este disponibila sau unde nu exista interes pentru analiza corecta / impartiala...
   bineinteles ca demersul "institutiilor" pute rau si reaua-credinta este evidenta si clar intentionata... dar cine sa vada sau sa admita asta? cei pe care manipularile mai mult sau mai putin subtile in functie de IQ / capacitatea de absortie i-au "montat" deja? sau cei care respecta intocmai si la timp "ordinul de zi pe unitate"? sau cei care incaseaza la postare?
   bineinteles ca ponta & co trebuie categoric zburati si penalizati / infundati unde e cazul ... dar daca pentru a ii darama te cobori la nivelul lor si folosesti abuzul ca metoda de lupta atunci fie iti pierzi propria credibilitate fie, mai rau, esti la fel ca ei si credibilitatea nu conteaza... pe termen mediu si lung ambele variante sunt dezastruoase pentru "public"...
  • 0 (2 voturi)    
   Evaziunea fiscala este asa: (Luni, 8 iunie 2015, 9:41)

   dbdb [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   Eu am o firma de umplut butelii si un prieten din copilarie pe care vreau sa-l ajut, asa ca il angajez cu un contract oficial dar fictiv, ca nu-mi presteaza nici un serviciu si ii dau bani si foloase prin firma mea, eu imi deduc tva de plata, imi diminuez profitul inainte de taxe, prietenul ia banii pe care mi-i factureaza. Sunt mai multe infractiuni diferite, probabil ca nu 17, bineinteles ca in forma continuata, dar toate foarte grave, total incompatibile cu functia de demnitar, care trebuie sa fie primul care sa respecte legile. Foarte interesant aspectul legal de imobilele respective, e si acolo ceva putred pentru ca in 2006, preturile erau sus de tot dar apartamentele sunt cert unele luxoase, nu-s garsoniere in Ferentari. Si aici s-ar putea sa fie ceva penal, ori pretul de cumparare a fost diminuat in fals, ca sa se poata justifica achizitia cu bani albi, ori cineva i-a vandut lui Ponta apartamente de lux la pret mic, ca sa ascunda o spaga.Daca tu ai un prieten si vrei sa-l ajuti cu bani, ii dai banii in mana, nu treci tranzactia asta prin firma, ca e ilegal. Firma are alt obiect de activitate decat darea de cadouri. Insa daca dupa ce i-ai dat banii respectivi, prietenul te serveste si el la randul lui, cand ajunge prim-ministru, dandu-ti un post de ministru, este grav, ca inseamna ca ai facut trafic de influenta. Ponta si Sova au vrut sa bifeze toata lista de beneficii posibila, Sova a dat banii pe fata, Ponta are justificare pentru o parte din achizitii, numai ca angajamentul lui Ponta a fost pe blat.
 • +3 (3 voturi)    
  Weekendul (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 9:55)

  coco04 [utilizator]

  e un sfetnic bun!
  • 0 (0 voturi)    
   wow...serios?! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 19:33)

   srah [utilizator] i-a raspuns lui coco04

   pentru cine, Coco ?! si pentru ce!? eu stiu cazuri cand nu prea... Ma gândeam ca mai bine sa-i dea 29 de zile, apoi inca 29 si apoi in direcția stabilită , nu ?
   Știti vorba aia "second chances are for losers….either we do it in first place or live it .. for others"
 • +4 (4 voturi)    
  Si Nicolae Ceusescu si-a dat demisia! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 10:54)

  Supravietiutorul [utilizator]

  Si Nicolae Ceusescu si-a dat demisia, dar l-au rugat ceilalti sa ramana ... pana cand l-au impuscat!
  • -1 (1 vot)    
   Vai de mine, (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 12:16)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Supravietiutorul

   sa nu te auda Patapievici si Liiceanu,astia se dau din nou impuscati!!!
 • 0 (2 voturi)    
  mai klaus (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 12:31)

  editheraven [utilizator]

  Sa nu uita santa klaus ca singurul motiv pt care a iesit boss e ca l-a avut contracandidat pe ponta. Ar rebui sa ii pupe mana.
  • 0 (0 voturi)    
   hmmm, in loc sa fi fost Udrea, nu Ponta (Luni, 8 iunie 2015, 9:42)

   dbdb [utilizator] i-a raspuns lui editheraven

   ca scotea 99%.
 • +2 (2 voturi)    
  sa n-o mai dam cotita! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 12:55)

  mety [utilizator]

  putem oare sa ne gandim la o solutie relativ simpla?
  referendum si alegeri anticipate , ast asa sa mai stim si noi ce vrea pulimea in numele careia tot ne dam rotunzi ca ne-au ales si ne vrea si ca alte alea.....!!...
  aveti cojones si sange in voi sa consultati boborul, naparcilor!?
 • 0 (0 voturi)    
  /// (Luni, 8 iunie 2015, 13:53)

  ovid_d [utilizator]

  http://www.contributors.ro/reactie-rapida/cand-pisicului-i-se-taie-coada-un-mic-bilan%C8%9B/

  Un articol interesant, in care mostenirea Ponta este descrisa un pic mai detaliat.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by