Procurorii DNA fac miercuri sapte perchezitii in Bucuresti si patru judete, la firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012, in legatura cu programul de reabilitare a unor scoli cu fonduri de la Banca Europeana de Investitii, scrie Mediafax citand surse din ancheta.

Comunicatul DNA

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Alba efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2011 - 2012.

In cursul zilei de 3 iunie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, se desfasoara perchezitii domiciliare in 7 locatii reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, situate in municipiile Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Piatra Neamt si Bucuresti.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei".