Un camion incarcat cu 18 tone de carne s-a rasturnat, luni dupa-amiaza, pe centura ocolitoare a orasului Sacele, judetul Brasov, in afara soselei, fara sa fie inregistrate victime, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, camionul, care transporta 18 tone de carne, circula dinspre Sacele spre Tarlungeni. "Autoutilitara s-a rasturnat in afara carosabilului si nu s-au inregistrat victime. Circulatia in zona nu este blocata", a spus reprezentantul ISU Brasov.

La locul accidentului au ajuns o autospeciala cu apa si spuma, o macara pentru a repune camionul pe roti, dar si mai multe echipaje de Politie.

Din primele verificari a reiesit ca soferul camionului nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului, autovehiculul rasturnandu-se pe partea dreapta.

Un accident similar a avut loc in judetul Brasov si in urma cu cateva zile, cand o cisterna incarcata cu 27 de tone de combustibil s-a rasturnat pe un camp, intre localitatile Harman si Lunca Calnicului, dupa ce soferul a pierdut controlul masinii. Cisterna, care era incarcata cu 20 de tone de motorina si sapte tone de benzina, s-a fisurat, scurgandu-se combustibil pe camp.