O echipa a Jandarmeriei Capitalei a confiscat duminica de la un barbat aflat in zona unui mall 700 de produse pirotehnice, a declarat pentru Agerpres capitan Mihai Vornicu, reprezentant al Biroului de Relatii Publice al Jandarmeriei Capitalei.

Torte aprinse pe stadionFoto: AGERPRES

Vornicu a spus ca materialele erau comercializate de un tanar in varsta de 22 de ani din Constanta. El dorea sa le vanda unor posibili spectatori ai meciului ce se va juca pe Arena Nationala, incepand cu ora 21,00, in finala Cupei Romaniei, intre echipele de fotbal Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj.

"In portbagajul masinii sale au fost gasite peste 700 de materiale pirotehnice - petarde, torte, fumigene de diferite marimi. Persoana a fost condusa la sediul Sectiei de politie nr. 11 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere ilegala de materiale pirotehnice. Din declaratia persoanei in cauza a reiesit faptul ca materialele urmau a fi vandute unor persoane pentru a fi folosite la finala Cupei Romaniei la fotbal", a precizat Vornicu.