Zece persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc sambata, pe DN 1D, in localitatea Cioceni, judetul Prahova, in care au fost implicate un microbuz care transporta mai multe persoane si o autoutilitara, informeaza Agerpres.

Opt persoane au fost transportate la spital in urma accidentului care a avut loc sambata dimineata, pe DN 1D, la Cioceni, si in care a fost implicat si un microbuz.

Directorul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova (SAJ), Madalin Ipatie, a declarat pentru Agerpres ca in urma impactului dintre un microbuz si o autoutilitara opt persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Victimele, intre care si un copil de 10 ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a unitatii sanitare cu traumatisme craniene si traumatisme la nivelul membrelor, inclusiv o fractura, insa viata lor nu este in pericol, a precizat sursa citata.

Directorul SAJ nu a putut spune cate dintre cele opt victime provin din microbuzul de persoane.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul in care au fost implicate un microbuz, in care se aflau 15 persoane, si o autoutilitara, in care se aflau trei persoane, s-a produs pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in mers.