Lege cu dedicatie pentru baroni si parlamentari. DNA: Dezincriminarea conflictului de interese ar putea afecta in mod serios activitatea de combatere a coruptiei la nivel inalt/ S-ar pronunta achitarea unor inculpati deja trimisi in judecata

de D. Tapalaga     HotNews.ro
Marţi, 26 mai 2015, 10:51 Actualitate | Esenţial


DNA
Foto: AGERPRES
Adoptarea modificarilor la Codul Penal prin care o serie de dispozitii privind conflictul de interese sunt dezincriminate "ar  ar putea afecta in mod serios activitatea de combatere a coruptiei la nivel inalt", o serie de inculpati trimisi deja in judecata ar fi achitati iar dosare in lucru risca sa fie clasate, se arata intr-un punct de vedere transmis de DNA la solicitarea HotNews.ro. "Spre exemplu, persoane care,  la data faptelor, aveau urmatoarele  functii: presedintele CJ Constanta, presedintele CJ Braila, presedintele CJ Buzau, primarul mun. Constanta, prefectul judetului Suceava, presedintele CJ Hunedoara,  primarul mun. Miercurea Ciuc, etc", se arata in comunicatul DNA.
 • Comisia juridica din Camera Deputatilor va discuta in sedinta de marti un proiect legislativ de modificare a Codului Penal, din sfera conflictului de interese
 • UPDATE 15.20: Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu sustine ca modificarile la Codul pena trebuiau respinse  de Comisia juridica  si solicita PSD sa "opreasca seria de initiative legislative prin care incearca sa distruga mecanismele legislative sau institutionale anticoruptie. "Proiectul de modificare a Codului penal prin care PSD incearca dezincriminarea conflictului de interese este o tentativa de legalizare a furtului din bani publici, adica din buzunarul fiecaruia dintre noi", afirma Predoiu, citat de Agerpres.

Redam integral punctul de vedere transmis HotNews.ro de DNA:
 • "Adoptarea in varianta propusa si care urmeaza a fi dezbatuta in Parlamentul Romaniei ar duce la dezincriminarea infractiunii de conflict de interese , prevazuta in varianta actuala la art. 301 alin 1) Cod Penal, fapt ce ar putea afecta in mod serios activitatea de combatere a coruptiei la nivel inalt. Astfel, in anumite cazuri, s-ar putea pronunta, pentru acest  gen de fapte,  achitarea unor inculpati deja trimisi in judecata sau clasarea unor dosare aflate in instrumentare,  in care sunt implicate persoane cu functii importante. Spre exemplu, persoane care,  la data faptelor, aveau urmatoarele  functii: presedintele CJ Constanta, presedintele CJ Braila, presedintele CJ Buzau, primarul mun. Constanta, prefectul judetului Suceava, presedintele CJ Hunedoara,  primarul mun. Miercurea Ciuc, etc. Precizam ca infractiunea de conflict de interese face obiectul investigatiilor aflate in competenta DNA, atunci cand este asociata cu o infractiune de coruptie sau asimilata coruptiei. In acest moment sunt in lucru 99 de dosare avand ca obiect aceste fapte

Pe scurt, de o eventuala dezincriminare a conflictului de interese ar putea beneficia o serie de baroni locali dar si parlamentarii care si-au angajat rudele la cabinetele de senatori sau deputati.

Comisia juridica din Camera Deputatilor va discuta in sedinta de marti un proiect legislativ de modificare a Codului Penal, prin care o serie de dispozitii din sfera Conflictului de interese sunt dezincriminate.

Proiectul de Lege pentru modificarea art.301 si art.308 din Legea nr.286/2009 privind Codul penal a fost inregistrat la Camera Deputatilor pe 1 aprilie, dupa ce a fost adoptat tacit de catre Senat.

Initiatorii proiectului sunt cinci deputati si senatori: deputatii PSD Ciprian Nica si Victor Roman, deputatul UDMR Marton Arpad-Francisc, deputatul de la Minoritati Ion Marocico si deputatul PC-PLR Aurelian Ionescu.

In forma actuala, Conflictul de interese este definit, la art.301 din Codul Penal, astfel:

(1) Fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, a indeplinit un act ori a participat la luarea unei decizii prin care s-a obtinut, direct sau indirect, un folos patrimonial, pentru sine, pentru sotul sau, pentru o ruda ori pentru un afin pana la gradul II inclusiv, sau pentru o alta persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale ori de munca in ultimii 5 ani, sau din partea careia a beneficiat ori beneficiaza de foloase de orice natura, se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 5 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.
(2) Dispozitiile alin.(1) nu se aplica in cazul emiterii, aprobarii sau adoptarii actelor normative.

Prin initiativa legislativa, cei cinci parlamentari propun modificarea titlului articolului 301 prin inlocuirea sintagmei "Conflictul de interese" cu sintagma "Folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane", precum si modificarea alin. (2) in sensul adaugarii unor situatii pentru care dispozitiile alin. (1) sa nu fie aplicabile:

La articolul 301, titlul si alineatul (2) vor avea urmatorul cuprins:
"Art.301 - Folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane

(2) Dispozitiile alin. (1) nu se aplica in cazurile in care actul sau decizia se refera la urmatoarele situatii:
a) emiterea, aprobarea sau adoptarea actelor normative;
b) ocuparea de catre o persoana a unei functii indiferent in ce modalitate si sub ce forma se realizeaza aceasta;
c) exercitarea atributiilor de serviciu privind acordarea de catre subalterni a drepturilor legale a acestora."

Citeste aici pe larg despre proiectul de modificare a Codului Penal in sfera conflictelor de interese


Citeste mai multe despre   


7762 vizualizari

 • -44 (46 voturi)    
  văleu (Marţi, 26 mai 2015, 11:05)

  Mazeta [utilizator]

  Săriți, oameni buni! Parlamentul face legi și DNA trebuie să le respecte. Cine a mai pomenit așa ceva?!
  • +16 (22 voturi)    
   DNA vrea mură-n gură, (Marţi, 26 mai 2015, 11:24)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   legi contra hoției. Păi asta-i profesionalism? Profesionist ești atunci când legisle-s facute de hoți pentru hoți și reușești, totusi, să demonstrezi în fața judecătorului că hoțul a încălcat legea.
   • 0 (2 voturi)    
    Retroactiv (Marţi, 26 mai 2015, 13:09)

    Close [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

    Dar legea asta se aplica retroactiv? Adica de ce ar scapa cineva care a comis o infractiune cat timp legea avea alte prevederi?
    • +1 (1 vot)    
     Simplu (Marţi, 26 mai 2015, 18:41)

     sile [anonim] i-a raspuns lui Close

     Pentru ca in dreptul penal se aplica legea cea mai favorabila. Daca maine, pentru 5 minute se dezincrimineaza hotia si dupa aia se revine, toti cei cercetati la timpul respectiv pentru hotie vor fi absolviti pentru ca li se aplica legea mai favorabila.
     De aia se si numesc "legi cu dedicatie" pentru ca sunt date doar ca sa scape cineva anume. Pentru cine isi mai aduce aminte, acum un numar de azi s-a dezincriminat bancruta frauduloasa si au scapat mai multe cozi de topor care ajutasera pilele partidului.
   • 0 (0 voturi)    
    Minusurile (Miercuri, 27 mai 2015, 7:59)

    eraZnus [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

    Nu stiu cine ți le-a dat, însă ai mare dreptate!
  • +17 (17 voturi)    
   Nu ba!! (Marţi, 26 mai 2015, 11:28)

   SarbaLUIGhitza [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   asta e hotie legala
   • -21 (23 voturi)    
    lămurește-mă cu o chestie (Marţi, 26 mai 2015, 12:00)

    Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui SarbaLUIGhitza

    Toate legile trebuie respectate sau doar cele care ne convin?
    • +16 (16 voturi)    
     Mafiotilor sa le convina??!! (Marţi, 26 mai 2015, 12:31)

     Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Tot lege a fost si cea comunista si cea fascista. Dar nu unora ca voi trebuie sa le convina legea, nu poporului inrait, uslamizat, inapoiat, acest sub-popor nu trebuie sa fie multumit. Ci noi ceilalti, oamenii cinstiti.

     Voi ati fost mereu in competitie cu oamenii cinstiti. Ati vrea ca legea sa fie neutra, sa nu discearna intre mafioti si oamenii curajosi. Ei uite ca asta nu se poate, decat daca vrei sa comunicam cu armele. Ori va potoleste justitia si statul de drept, ori va potolim noi cu bata! Sa vezi lege pe spinare ce v-as da eu voua, mafiotilor!

     Ti-am mai spus. Voi alegeti. Daca nu va potoliti, cosmarurile tale cele mai negre vor deveni realitate. Jar mancati!
     • -4 (4 voturi)    
      Asta da postare! Democratie cu... (Marţi, 26 mai 2015, 15:17)

      EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      ...bata!..Cum? Comunism si fascism ai spus? Baiete! Impusca-te! Esti mai periculos decat aia!...Apropo: musca-ma de...jar!...
    • +2 (10 voturi)    
     nu se pune problema respectarii legii! (Marţi, 26 mai 2015, 12:34)

     jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     faci confuzie! odata ce legea va fi votata, fara doar si poate ca legea va fi respectata atat de dna, cat si de alte organisme.
     insa, aplicantul legii, cel care o foloseste, avand experienta in campul de lucru, poate sa emita pareri pro sau contra unei legi stiind problemele si consecintele de rutina care apar pe parcurs.

     este ca si cand un teoretician face o ecuatie a carei curba reproduce un proces, dar nu ia in seama ca experimentul nu poate fi executat cu finetea necesara, astfel incat curba teoretica, desi corecta, se va abate de la curba experimentala, ceea ce face inutila curba teoretica in predictii precise.
     numai experimentalistul poate pune in evidenta validitatea teoriei emise de teoretician. ei bine, dna este experimentalistul si opinia lui trebuie luata in seama.
     • -2 (2 voturi)    
      hehe (Marţi, 26 mai 2015, 13:55)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

      Doar că, în cazul nostru, experimentalistul îl arestează pe teoretician dacă nu face curba cum îi convine lui. Vorba aia: teoira ca teoria, dar practica ne omoară.
    • +12 (12 voturi)    
     Care-i legatura? (Marţi, 26 mai 2015, 12:35)

     sile [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

     Evident ca toate trebuie respectate, dar asta nu inseamna ca-s toate bune.

     De exemplu, definitia conflictului de interese o gasesti si in dictionar. O lege dreapta ar stipula doar ca se pedepseste conflictul de interese. Deja cand vii cu exceptii pentru parlamentari, presedinti de consilii judetene sau mai stiu eu ce, legea nu mai e egala pentru toti. Si in astfel de cazuri, eu unul vreau sa vad niste justificari solide.
     • -3 (3 voturi)    
      Am cautat in dictionar...N-o fi care... (Marţi, 26 mai 2015, 15:20)

      EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui sile

      ...trebuie? Hmmm....Conflict de interese... In dictionarul englez-roman nu-i, in ala frazeologic nu-i, in DEX nu-i...Nu cumva trebuie definit prin lege? Nu?...Atunci sa-l definim noi, pai nu?...
      • +1 (1 vot)    
       Incearca dictionare din tari civilizate (Marţi, 26 mai 2015, 18:44)

       sile [anonim] i-a raspuns lui EU-74-RON

       http://www.merriam-webster.com/dictionary/conflict%20of%20interest
       http://legal-dictionary.thefreedictionary.com/conflict+of+interest
    • +10 (10 voturi)    
     Te lamureste altcineva... (Marţi, 26 mai 2015, 12:35)

     JestersTear [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Legile trebuie sa respecte interesul tuturor.

     Nu doar al politicienilor certati cu legea care au descoperit cu stupoare ca legile se mai pot si aplica, nu numai emite formal.

     Si legat de ce ne convine si ce nu: cand de exemplu parlamentul va legifera ca Mazetei sa i se interzica sa mai posteze, sa fii tu de accord cu treaba asta. Eu unul nu voi fi de acord.
     • +1 (1 vot)    
      sa nu mai posteze Mazeta? (Marţi, 26 mai 2015, 13:19)

      Simona_Srb [utilizator] i-a raspuns lui JestersTear

      De ce? pe mine ma amuza... oricum aici nu-l ia nimeni in seama, plus ca mai face si omul un ban cinstit, vrei sa-l lasi fara serviciu, lasa sa mai intre niste bani in tara...
     • -3 (3 voturi)    
      Acordul/ Dezacordul tau nu ... (Marţi, 26 mai 2015, 15:22)

      EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui JestersTear

      ...conteaza...Pur si simplu!...Sau cumva esti parlamentar?...si nici atunci nu se stie: esti din opozitie/ de la putere?...pai, nu?...
    • +1 (1 vot)    
     Da' ia zi tu (Marţi, 26 mai 2015, 13:08)

     bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Daca eu parlamentarul dau o lege cum ca hotia mea devine legala, asta cum se numeste?
    • +1 (1 vot)    
     E chestia de practică. (Marţi, 26 mai 2015, 14:11)

     Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Evident că o lege care-ți pune bețe-n roate n-o respecți dacă n-o cunoști. Și câți români citesc și cunosc legile? Legile trebuie făcute să convină măcar majorității, dacă nu tuturor, pentru a fi respectate.
     • -1 (1 vot)    
      apăi (Marţi, 26 mai 2015, 16:14)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      Cine este reprezentantul constituțional al majorității, Parlamentul sau DNA?
  • +22 (22 voturi)    
   destept esti ma (Marţi, 26 mai 2015, 11:32)

   toxx [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   iar ai fost primul la comentat, ti-au facut IT-isti partidului interfata la API-ul hotnews ? cred ca primesti notificari pe telefon cand se posteaza ceva de DNA, Ponta si Basescu, pe ala din mijloc sa-l adulezi, si pe 1 si 3 sa-i injuri .daca parlamentul tau prea iubit da o lege care spune ca de maine iti ia casa si te lasa in strada, iar DNA spune ca e o lege proasta, atunci te-ai conforma, pentru ca cine esti tu sa te impotrivesti organului legiuitor ? halal gandire, sincer sa fiu sper ca doar pentru bani ai creierul asta mic.
  • +16 (16 voturi)    
   Da Doamne (Marţi, 26 mai 2015, 11:36)

   sile [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

   Sa voteze parlamentul o lege sa se duca veniturile tale in conturile lor. Sa te vad ce mai postezi atunci.
  • +16 (16 voturi)    
   Mafia ma-tii! (Marţi, 26 mai 2015, 11:37)

   Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Parlamentul de penali nu are voie sa faca legi. O sa va schimbam pe toti, prin DNA ceva mai incet, dar sistematic si rational. Sau daca nu-ti place, putem sa ne mobilizati toata Romania neuslamizata, sa va inlaturam brusc. E drept, o parte dintre voi o sa faceti buba pentru ca nu suntem rigurosi la suparare. Dar functioneza mai repede decat DNA-ul!

   Cum preferi? Taiem sau nu coada cainelui dintr-o data?! Hai ca aveti dureri prea mari. E pacat sa va chinuiti atat! Voi alegeti!
   • -3 (3 voturi)    
    Ooooo!....Traiti dom'... (Marţi, 26 mai 2015, 15:24)

    EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

    ...judecator!...Fara dumneavoastra se duce de rapa tara asta!...
  • +14 (14 voturi)    
   cine face legile.. (Marţi, 26 mai 2015, 11:38)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   colaborat al securitatii, deputat PSD de Vrancea - Ciprian Nica. "asfaltator" in Focsani, Victor Roman. UDMRist anti-ANI, Marton Arpad (Covasna) si reprezentantul latrinelor tv, Aurleian Ionescu, deputat votat de admiratorii din Urziceni ai securistului Voiculescu. mazeta are dreptate.. astia sunt reprezentantii electoratului... pacat ca nu-i putem izola impreuna.. sa traiasca doar ei dupa legile astea.
  • -2 (2 voturi)    
   Abuz (Marţi, 26 mai 2015, 13:22)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

   Domnule Tapalaga,
   Pe linga ipotetice probleme poate scrieti si despre femeia care a stat 6 luni in arest preventiv fiind nevinovata.
  • +2 (2 voturi)    
   P nu-si aliniaza regulamentele la Constitutie ! (Marţi, 26 mai 2015, 14:36)

   Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Nu ma mira de loc atitudinea haitei alesilor
   As fi incantat sa le vad parintii,intervievati despre "calitatile " odraslelor si educatia primita de acestia.
 • +13 (13 voturi)    
  Am mai spus-o si cu alte ocazii (Marţi, 26 mai 2015, 11:20)

  sile [anonim]

  Nu se vor opri dupa martea neagra. Vor tot incerca pana la un moment dat cand nimeni nu va mai fi atent sau presa nu va mai tipa, si tot se vor declara nevinovati prin lege.
 • +10 (10 voturi)    
  astia nu se lasa... (Marţi, 26 mai 2015, 11:31)

  liviu_ [utilizator]

  pana nu ne intorc inapoi in anii 90...
  eu propun si niste mineri ca sa baga nenorocitii care nu sunt cu ponta
 • +18 (18 voturi)    
  Societatea civila (Marţi, 26 mai 2015, 11:40)

  Dana [anonim]

  Acum este momentul sa avem actiuni concrete pentru a nu se adopta aceasta modificare. Astept sa aud si vocea ONG-urilor sau acestea au actiuni numai la comanda?
  • -15 (17 voturi)    
   lămurește-mă cu o chestie (Marţi, 26 mai 2015, 12:02)

   Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Dana

   Presiunile asupra justiției sunt rele, în schimb presiunile asupra legislativului sunt bune?
   • -2 (8 voturi)    
    Cred că ai înțeles în sfârșit (Marţi, 26 mai 2015, 12:33)

    mr_mojo [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    Cum funcționează democrația. Din ciclul "gura păcătosului...".
   • +10 (10 voturi)    
    de ce tot insisti? (Marţi, 26 mai 2015, 12:36)

    Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    pe tine nu te poate lamuri nimeni.
    nu-i mai simplu sa schimbi "canalul" ?
    du-te frate pe site la A3, acolo il vei putea aplauda pe Gadea in timp ce acesta va lauda super legile gastii de penali din parlament.
    • -3 (3 voturi)    
     Ti-au murit ... (Marţi, 26 mai 2015, 15:26)

     EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Gobelin

     ...laudatorii?...Vrei sa nu fii contrazis?...Iti place sa te ,,lingi'' singur?...Greu in democratie, dar, sa stii!, nu e pentru toti!...
   • +1 (1 vot)    
    e o problema aici... (Marţi, 26 mai 2015, 12:52)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    1 - cand tu ai posibilitatea sa dai o lege si poti face legea sa te avantajeze atunci TREBUIE sa fie cineva care sa te controleze... dupa principiu daca ne-am da fiecare ce salariu vrem am fi toti milionari
    2 - citesti textul de lege si gandesti cu creierasul tau daca e buna sau nu... asta nu e...
   • +2 (2 voturi)    
    legislativul este este ales de catre noi (Marţi, 26 mai 2015, 13:54)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    si raspunde in fata alegatorilor pentru mizeriile pe car ele fac.
    In clipa cand judecatorii sau procurorii vor fi alesi de catre cetateni probabil vro raspunde si ei
    Deci presiunile noastre asupra parlamentarilor nu numai ca sunt legitime ci sunt necesare.
    • -1 (1 vot)    
     tocmai (Marţi, 26 mai 2015, 16:22)

     Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

     Parlamentarii răspund în fața alegătorilor, nu a procurorilor.
 • +10 (10 voturi)    
  Parlamentul vrea legalizarea hotiei (Marţi, 26 mai 2015, 12:00)

  Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator]

  Cu asemenea modificari, se va legaliza hotia.

  Ciprian Nica, Victor Roman, Marton Arpad-Francisc, Ion Marocico si Aurelian Ionescu vor sa legalizeze hotia.
 • +3 (9 voturi)    
  Uniti Salvam. (Marţi, 26 mai 2015, 12:19)

  Prea_Tarziu [utilizator]

  1.2 milioane de oameni au confirmat pe Facebook, la indemnul presedintelui Iohannis, iesirea la demonstratii duminica aceasta pentru a transmite un mesaj cleptocratiei!
  400.000 de activisti Uniti Salvam au zis ca preiau stafeta demonstratiei prezidentiale de duminica pentru luni. Se va picheta Parlamentul, Guvernul. Se vor bloca principalele cai din Bucuresti. Sindicalistii Metrorex si RATB au indemnat la greva generala de luni pe termen nedefinit pentru a bloca Bucurestiul!
  Noua Dreapta a admis ca lupta cu gayi nu-i satisface asa ca vor participa cu 3000 skinheads inarmati cu sticle incendiare cu scopul de a incendia Casa Poporului dupa ora 12 ziua daca nu iese un reprezentant al cleptocratiei sa declare ca se renunta la initiativa!
  Toti motociclistii din tara au declarat ca vor defila cu mesaje impotriva cleptocratilor care vor sa dea legi impotriva justitiei!
  Practic de luni Romania va fi blocata! Blocata pentru Justitie. Sunt mandru ca sunt roman!
  • -3 (3 voturi)    
   Roman si... (Marţi, 26 mai 2015, 15:28)

   EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Prea_Tarziu

   ...,,Destept''! N-am ce spune...
 • -5 (7 voturi)    
  Si cu Johannis ce ne facem? (Marţi, 26 mai 2015, 12:32)

  d-fiant [anonim]

  De ce va plangeti de legislatia care ,daca e schimbata, tocmai valideaza mizeria de rezolutie a justitiei in ce il priveste pe Johannis?
  • -3 (3 voturi)    
   In sfarsit: unul care a ,,ginit'' sensul... (Marţi, 26 mai 2015, 15:29)

   EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui d-fiant

   ...propunerilor de modificare...Felicitari!...
 • -2 (2 voturi)    
  Evident ca era o aberatie ce trebuia corectata (Marţi, 26 mai 2015, 13:40)

  newlook [utilizator]

  ....(2) Dispozitiile alin. (1[conflictul de interese]) nu se aplica in cazurile in care actul sau decizia se refera la urmatoarele situatii:
  a) emiterea, aprobarea sau adoptarea actelor normative;...

  ============================

  Evident ca era o aberatie ce trebuia corectata: nu poti aresta legislativul pentru conflict de interese atunci cand da legi. E bine-inteles ca legile sa fie facute in folosul oamenilor, iar printre acestia sa se afle si "rude" ale parlamentarilor....deci "conflict de interese".
 • +1 (1 vot)    
  Boris Eltin nu a fost om nebun. (Marţi, 26 mai 2015, 13:41)

  quietguy58 [utilizator]

  Boris Eltin nu a fost om nebun.

  Cind a vazut cu cine are de-a face a pus tunurile pe Parlament.

  Nu se poate ca in Romania hotii sa-si dea legi sa se protejeze contra celor care ii vor ancheta si nimeni nu ia atitudine.

  Romania a devenit curtea de joaca a tuturor hotilor politici si economici.
 • +2 (2 voturi)    
  Legea "sa fure toti din famiglia mea, nu numai eu" (Marţi, 26 mai 2015, 14:25)

  yellowdog [utilizator]

  strigatul de disperare al borfasilor din parlament
 • -3 (3 voturi)    
  o lege buna (Marţi, 26 mai 2015, 14:26)

  xanti [utilizator]

  DNA trebuie pusa la respect,copii mici cand si-o iau in cap sunt luati de urechi asa si cu DNA.
 • +3 (3 voturi)    
  cică sa nu pui mîna pe mitralieră uneori... (Marţi, 26 mai 2015, 15:23)

  IancuJianu [utilizator]

  ...și să te plimbi prin parlament ”cîntînd”...
 • +1 (1 vot)    
  protest (Marţi, 26 mai 2015, 16:06)

  Vali [anonim]

  https://www.facebook.com/events/1645114289055987/


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri