Privatul joaca un rol tot mai important in medicina romaneasca. Spitalele, clinicile, laboratoarele particulare impart cu spitalele de stat aceeasi pacienti si, nu de putine ori, aceeasi bani: fondurile Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Dar unde gasim mediul cel mai propice pentru cresterea calitatii servicilor medicale? Este relatia dintre medicina de stat si cea privata una sanatoasa? Va fi schimbata aceasta relatie de noile legi promovate in Parlament de guvern?

dr. Nicolae Marcu si dr. Dorel SandescFoto: Colaj foto

Subiecte complicate puse in fata dr. Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si a dr. Nicolae Marcu, director executiv al sistemului medical Medlife, intr-un interviu HotNews, realizat de Vlad Mixich. Cele mai interesante intrebari ale cititorilor vor fi preluate si adresate invitatilor.

  • Intalnirea s-a incheiat. In inregistrarea video a interviului veti putea afla raspunsurile invitatilor la intrebarile cititorilor.

Nota redactiei:

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana