"Pun insinuarile Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu si ii doresc sa isi gaseasca linistea", a scris astazi pe Facebook Elena Udrea ca reactie la ce a scris in cartea sa, "Cronica de Cotroceni", Adriana Saftoiu, fosta consilier prezidential.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Astazi este foarte profitabil sa vorbesti despre Elena Udrea. Este regretabil ca o persoana cu certe calitati, care ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii, se coboara sa vanda povesti de budoar inventate din invidie si frustrare", acuza Udrea, care sustine ca am avut mult de suferit "de pe urma invidiei si rautatii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a incerca sa-mi faca rau".

"Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora", contraataca Elena Udrea, si ea fost consilier prezidential cand Traian Basescu era la Cotroceni.

"Niciodata nu mi-am permis sa ma port fara respect fata de Presedintele Romaniei, fata de familia sa, chiar daca ne leaga un parteneriat de aproape 11 ani", mai scrie Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu.