Un numar de 14 copaci au cazut pe carosabil sau pe autoturisme, in urma ploii de duminica seara, zece masini fiind avariate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Conform sursei citate, pompierii au intervenit in aceste situatii, ca urmare a fenomenelor meteorologice, caracterizate prin ploaie, grindina si intensificari ale vantului, relateaza Mediafax.

De asemenea, angajatii ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit si in cazul a doua persoane care s-au electrocutat, dupa ce au calcat pe cabluri de electricitate rupte la caderea unui copac pe carosabil. Initial, prin apelul de urgenta la 112 a fost anuntat faptul ca o singura persoana s-a electrocutat. Odata ajunsi la fata locului, parmedicii au constatat ca este vorba despre inca o persoana aflata in aceeasi situatie.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc pe Strada Episcop Chesarie, din Bucuresti, cele doua persoane fiind transportate la Spitalul Universitar, ele fiind constiente.

In Capitala, mai multe strazi au fost inundate, duminica seara, din cauza ploii torentiale, una dintre acestea fiind Lanariei din Sectorul 4 al Capitalei, care este inundata.