Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu au fost audiati, vineri, la DIICOT, intr-un dosar privind presupuse credite contractate ilegal de la BRD sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Adrian Sarbu, retinut de procuroriFoto: Agerpres

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu au fost adusi cu dube la DIICOT, vineri dimineata, din Arestul Politiei Capitalei, respectiv de la Penitenciarul Jilava. Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu au fost audiati la DIICOT timp de aproximativ doua ore.

Sarbu si Rosca Stanescu au fost audiati intr-un dosar privind contractarea de credite in valoare de cateva milioane de euro de la BRD, in urma cu mai multi ani.

In acest dosar ar urma sa fie audiate la DIICOT mai multe persoane, intre care omul de afaceri Remus Truica si reprezentanti ai BRD la data faptelor.

In dosarul de la DIICOT a fost in atentia anchetatorilor si Elena Udrea, pentru un credit de aproximativ trei milioane de euro pe care l-a luat de la BRD in urma cu mai multi ani. In cazul fostului ministru al Turismului, DIICOT si-a declinat competenta in 4 martie si a trimis dosarul la DNA, care continua cercetarile.