Politistii ilfoveni fac noua perchezitii, marti, la locuintele unor persoane suspectate de evaziune, dupa ce ar fi confectionat produse textile in doua fabrici ilegale, apoi le-ar fi vandut intr-un centru comercial din localitatea Dobroesti, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro, scrie Mediafax.

Zece persoane vor fi duse la audieri, la finalul perchezitiilor care au loc in Bucuresti si judetul Ilfov, la domiciliile si sediile comerciale ale persoanelor suspectate de evaziune fiscala, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov.

Anchetatorii au stabilit ca, in perioada 2013-2015, reprezentantii a doua societati comerciale din orasul Voluntari ar fi vandut peste 200.000 de produse textile, pe care le-ar fi confectionat clandestin, in doua fabrici pe care le detineau ilegal. "In fapt, fabricile in cauza erau principalul furnizor de produse textile pentru piata de desfacere dintr-un centru comercial, din localitatea Dobroesti.

Valoarea bunurilor comercializate de catre acestia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro", a precizat IPJ Ilfov.