Situatie delicata pentru Ministerul roman de Externe. Fostul ambasador la Moscova si viitor reprezentant al Romaniei la Praga a aparut intr-o reclama, fara sa aiba acordul autoritatilor de la Bucuresti. Ambasadorul Constantin Grigorie promoveaza intr-un clip filmat acum doua luni un aparat medical, scrie stiripesurse.ro.

In clip, Constantin Grigorie este prezentat ca ambasador al Ministerului Afacerilor Externe.

Reprezentantii MAE au precizat ca nu au fost informati despre actiunea ambasadorului si nici nu s-a solicitat acordul institutiei pentru filmare. De asemenea, MAE considera regretabila si de neacceptat folosirea numelui ministerului in acest material publicitar.

UPDATE: Pozitia Clinicii INFRAFIT

Clinica INFRAFIT considera regretabil modul in care mass-media gaseste sa reflecteze declaratia unui pacient al sau, chiar daca acest pacient este diplomat.

Clinica Infrafit colaboreaza cu Prof. Dr Emilian Dobrea din ianuarie 2015 si este extrem de incintata ca dupa o absenta de 30 de ani din Romania, Prof. Dr. Dobrea isi ofera serviciile medicale si pe teritoriul tarii noastre.

Prof. Dr Emilian Dobrea este cetatean italian, cu domiciliul si familia in Italia/ Milano unde detine propria clinica de medicina functionala de bio rezonanta. (Gasiti CV atasat)

Dl. Ambasador Constantin Mihail Grigorie si Prof. Dr Emilian Dobrea s-au cunoscut in urma cu peste 20 de ani, in timpul mandatului acestuia de Ambasador in Italia. Relatia dintre acestia nu se rezuma exclusiv la o abordare de tip medic-pacient, ci si la o prietenie care s-a dezvoltat si cultivat in ani. Familia Grigorie a beneficiat de serviciile medicale oferite de catre Prof. Dr Dobrea in clinica acestuia din Milano, inregistrand rezultate exceptionale.

Testimonialul Ambasadorului Constantin Mihail Grigorie reprezinta un gest de reala prietenie si de recunoastere a valorii Prof. Dr Dobrea si a inventiei acestuia.

Scopul testimonialului oferit de catre dl. ambasador este pur informativ si umanitar, la fel ca si al altor testimoniale oferite de pacienti vindecati de catre Prof. Dr. Emilian Dobrea. Acest testimonial n-a reprezentat niciodata o campanie de marketing, existand exclusiv pe site-ul clinicii noastre si nefiind vreodata promovat in alt mediu. Nu au existat niciodata o relatie contractuala, beneficii din partea clinicii Infrafit sau remuneratie financiara pentru declaratia dl. ambasador Grigorie, ca de altfel nici pentru relatarile celorlalti pacienti.

Acest sistem medical este brevetat (vedeti documentele atasate) in Romania, brevetul fiind recunoscut atat in UE cat si in Israel si Mexic.

Clinica Infrafit nu comercializeaza acest sistem medical.