Vineri, vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila. In cursul zilei cerul va fi variabil, dar incepand cu orele serii innorarile vor cuprinde treptat regiunile vestice, centrale si nordice, unde pe arii extinse se vor semnala averse si descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In restul teritoriului, astfel de fenomene isi pot face aparitia doar cu totul izolat, spre sfarsitul noptii, potrivit Mediafax.

Pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte. Cu precadere in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade.

Bucuresti

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 26 de grade si o minima de 11...12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea intensificari, indeosebi pe parcursul zilei.

La munte

Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila. In cursul zilei cerul va fi variabil, dar incepand cu orele serii, dinspre nord, innorarile vor cuprinde treptat toata zona montana si, pe arii extinse, se vor semnala semnala averse si descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari temporare, cu viteze mai mari in zona inalta.