Vremea se va raci, mai ales in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, la inceputul intervalului in sudul si sud-estul tarii, apoi si in celelalte regiuni, scrie Mediafax.

La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitatiile vor fi, trecator, si sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse in jumatatea de sud a tarii, mai ales la deal si munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 21 de grade in nord-vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 1 si 9 grade.

BUCURESTI

Vremea se va raci fata de intervalul precedent, astfel incat temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 7 grade. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat.

MUNTE

Vremea se va raci, mai ales in masivele sudice si estice, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Nebulozitatea se va accentua, iar aria ploilor se va extinde si va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane. La altitudini de peste 1800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse, indeosebi in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul va prezenta intensificari locale.