Circa 150 de persoane protestau miercuri in jurul orei 19.00 in Piata Universitatii, la Fantana, fata de imunitatea parlamentara si fata de faptul ca Senatul nu a incuviintat arestarea lui Dan Sova.

Protest la UniversitateFoto: Hotnews

Ora 23:00: Protestul s-a incheiat

Ora 22:05: Cateva zeci de persoane protesteaza inca in Piata Universitatii.

Pe pancarte oamenii au scrise mai multe mesaje: "Parlament penal, mars la tribunal", "Eu nu sovaiesc", "Nu fugi de tribunal, Parlament penal", "Nu sovaim, vrem dreptate", "Libertate, egalitate, imunitate", "Pe cine apara Senatul, pe Sova sau pe Ponta?", "Dan S-o va lua", "Ponta nu uita, o sa mergi la DNA".

Broadcast live streaming video on Ustream

Protestatarii au scandat "PSD du-te, lasa-ne" si "Jos Hotii", "Nu se mai poate, vrem anticipate".

Grupul de protestatari e pazit de peste 20 de jandarmi.

Video: Nitsch-Petioky Balazs . VIDEO realizat cu echipament Nikon

Un protest fata de imunitatea parlamentara a fost anuntat miercuri pe Facebook, dupa ce Dan Sova a scapat de arestare deoarece in Senat nu s-a intrunit numarul necesar de voturi in favoarea solicitarii DNA de ridicare a imunitatii senatorului PSD.

"Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Ne vedem astazi la ora 18 in Piata Universitatii din Bucuresti! Dan Sova a ramas cu imunitate! Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!", se arata in anuntul postat pe Facebook.