Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale la munte, in Dobrogea, Muntenia, sudul Banatului si al Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 grade in depresiuni si 6 grade in Dealurile de Vest. Noaptea, izolat vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si vant moderat. Temperatura maxima, mai ridicata decat cea obisnuita pentru aceasta data, va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 2...3 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, pana in jurul a 0 grade.

Marti

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in regiunile vestice si nord-vestice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoara, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei.

Ziua, cerul va fi mai mult senin, insa treptat, incepand cu orele serii, in estul si sud-estul tarii innorarile se vor accentua, iar spre sfarsitul intervalului pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mixte.

Vantul va avea intensificari la munte, in sud-est, iar ziua si in sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi de la 4 grade pe litoral, pana la 17 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 3 grade, mai mici in depresiuni spre -9 grade.