O eleva de clasa a III-a de la o scoala din Arad a gasit, joi, o lama de ras intr-un corn primit prin programul "Lapte si corn", in urma incidentului copila nu a fost ranita, insa cadrele didactice sunt revoltate, sustinand ca puteau fi urmari grave, daca fata mesteca lama sau o inghitea, relateaza Mediafax.

Incidentul a avut loc, joi, la fosta Scoala Generala nr. 6 Arad, care face parte acum din Colegiul Tehnic de Constructii si Protectia Mediului Arad.

Reprezentantii scolii au declarat ca eleva de clasa a III-a, in varsta de noua ani, manca un corn primit la scoala prin programul "Lapte si corn", iar la un moment dat a ramas cu o lama de ras intre dinti.

Eleva a scos singura lama, fara sa fie ranita, insa cadrele didactice spun ca puteau fi urmari grave, daca fata mesteca lama sau o inghitea.

"Din fericire, eleva nu a fost ranita, dar suntem revoltati de acest incident. Putea sa aiba urmari foarte grave, daca acea lama era inghitita sau mestecata", a declarat Mirela Dobrei, invatatoarea copilei.

Reprezentantii firmei care distribuie cornurile in scolile din Arad nu au putut fi contactati pana in prezent pentru a oferi explicatii.

Cazul nu a fost sesizat, pana la ora transmiterii acestei stiri, la Protectia Consumatorului Arad, institutie ai carei reprezentanti spun ca in 2014 au mai fost inregistrate plangeri fata de calitatea cornurilor primite de elevi.