Procurorii DIICOT Brasov si politistii fac, luni, 22 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete, la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni, dupa ce acestia ar fi apelat la serviciile unor firme de turism, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Anchetatorii au descins la locuintele suspectilor, din Bucuresti si judetele Brasov, Prahova, Constanta, Suceava si Arad, urmand sa puna in aplicare 15 mandate de aducere, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Cele 15 persoane vizate, care urmeaza sa fie duse la audieri, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Brasov, sunt suspectate intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fraude informatice.

Potrivit surselor citate, membrii gruparii ar fi furat bani din conturile unor cetateni canadieni, dupa ce acestia ar fi apelat la serviciile unor firme de turism. Perchezitiile sunt facute de procurorii DIICOT Brasov si politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate.