Luni

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi seara si noaptea in extremitatea sud-vestica si sudica a tarii, unde doar izolat vor fi precipitatii slabe, mai ales ploi, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

In Muntii Banatului si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali, pe arii restranse vor fi posibile ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade pe litoral si 14 grade in nord-vestul tarii, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 3 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -11 grade. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.

La Bucuresti:

Luni, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima, in jur de 0 grade.

In tara

Marti

In jumatatea de nord a tarii, vremea va fi in continuare predominant frumoasa, cu cer variabil spre senin, iar valorile termice vor continua sa creasca usor. In sudul si sud-estul teritoriului vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab, indeosebi in cursul noptii. Cu totul izolat, in zona de munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei si 15 grade in Maramures, iar cele minime intre -5 si 3 grade, mai scazute in depresiunile intramontane. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.