Un bucurestean de 35 de ani, care sambata dimineata a intrat in holul unui hotel din Capitala si a facut amenintari privind siguranta cladirii, este audiat de politisti, informeaza Directia Genrala de Politie a Municipiului Bucuresti. Surse oficiale au precizat, pentru Mediafax, ca incidentul a avut loc la Rin Grand Hotel sambata, in jurul orei 10:00.

Angajatii hotelului au sesizat prin sistemul apel unic de urgenta 112, ca un barbat necunoscut a intrat in holul cladirii si a proferat o amenintare cu privire la siguranta cladirii, dupa care a iesit in fuga.

"La fata locului s-au deplasat echipaje ale Sectiei 26 Politie, care in urma investigatiilor efectuate l-au identificat si ulterior depistat pe barbatul in cauza, un bucurestean de 35 de ani. Acesta este audiat de catre politisti in vederea stabilirii cauzelor care au condus la acest gest", se arata intr-un comunicat citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, hotelul nu a fost evacuat, dar a fost solicitata, conform procedurilor, prezenta Detasamentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

De asemenea, a fost sesizata si unitatea de parchet competenta, urmand a se dispune masuri legale.