Treisprezece persoane au fost ranite, miercuri dimineata, dupa ce un autobuz in care se aflau 30 de pasageri, muncitori navetisti, a lovit o cisterna incarcata cu lapte, accidentul producandu-se pe DN 15 (E 60), in judetul Mures, arata primele informatii furnizate de ISU, scrie Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi, accidentul s-a produs in zona localitatii Cuci, pe DN 15, unde un autobuz care transporta la o fabrica 30 de muncitori a lovit o autocisterna cu lapte.

Conform sursei citate, in urma impactului 13 persoane din autobuz au fost ranite, iar sapte dintre ele au fost preluate de ambulante pentru a fi duse la Unitatea de Primire Urgente SMURD din Targu Mures si la spitalul din Ludus, restul ranitilor primind ingrijiri mdicale la fata locului, nefiind necesara transportarea lor la spital.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Mures, Andreea Popa, a precizat ca traficul in zona producerii accidentului, ale carui cauze nu sunt cunoscute inca, estre blocat complet si nu exista rute alternative.