Deputatul Sebastian Ghita si omul de afaceri Mihail Coman s-au prezentat, vineri, la Politia Judeteana Prahova, in cadrul masurii de control judiciar care a fost dispusa in cazul lor in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Sebastian Ghita si fostul consilier judetean Mihail Marian Coman s-au prezentat la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova in jurul orei 10.30, pentru a face formalitatile in cadrul masurii preventive de control judiciar care a fost dispusa in privinta lor in dosarul fraudarii fondurilor europene pentru proiectul de extindere a canalizarii de la Comarnic.

Ghita si Coman au stat aproximativ zece minute in sediul Politiei Judetene Prahova si nu au facut nicio declaratie nici la sosire, nici la plecarea de la Politie.

Deputatul Sebastian Ghita, deputatul Vlad Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova. Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman si omul de afaceri Liviu Munteanu se afla sub control judiciar in dosarul fraudarii de fonduri europene in care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, este arestat preventiv alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba.