Joi, vremea se va incalzi usor devenind normala din punct de vedere termic, cu precadere in regiunile extracarpatice si in zona de munte, iar in cursul noptii se va remarca o crestere semnificativa a temperaturilor si in restul teritoriului, dar mai ales in centru.

In tara:

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in depresiuni si 9 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 0 grade. Cerul va fi variabil in vest si sud-vest si mai mult noros in rest, dar in cursul zilei numai izola vor fi precipitatii slabe, fulguieli sau lapovite. Noaptea, aria precipitatiilor va fi in extindere usoara in nordul, centrul, estul si sud-estul teritoriului, unde local se vor semnala precipitatii slabe mixte si izolat se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte, precum si in sud-vestul Olteniei. In zonele joase, cu totul izolat, se va forma ceata.

In Bucuresti

Vremea se va incalzi fata de ziua anterioara, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica. Cerul va avea innorari mai accentuate spre seara si noaptea cand, trecator vor fi conditii de fulguiala sau lapovita, ce ar putea favoriza spre dimineata formarea poleiului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.

VINERI

In tara

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in jumatatea de vest a tarii, iar in rest va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si jumatatea estica a Munteniei, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte si izolat se va semnala polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 2 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase va fi ceata.