Miercuri, vremea se va mentine rece, local geroasa dimineata si noaptea. In regiunile sud-estice vor fi innorari, iar mai ales dupa-amiaza si noaptea, pe spatii restranse va ninge slab, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar cu totul izolat va fulgui, potrivit Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si Baragan, unde vitezele la rafala vor depasi temporar 50...60 km/h, precum si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 5 grade, iar cele minime intre -14 si -3 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre -22 de grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

La Bucuresti

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in partea a doua a intervalului, cand vor fi conditii sa ninga slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -9...-7 grade. Dimineata si noaptea este posibil sa se formeze ceata.

In tara:

Vremea va deveni in general frumoasa, insa, desi valorile termice vor creste usor, va fi in continuare rece, pe spatii restranse geroasa, in special dimineata. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari la inceputul intervalului in regiunile sud-estice unde izolat va mai fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari ziua in sudul Moldovei, Dobrogea si Baragan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -1 grad, mai scazute in depresiuni spre -19 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe spatii mici se va semnala ceata.