Sase femei au fost retinute in dosarul de proxenetism in care politistii si procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, intre care si mai multe asistente TV, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Ramona Popescu se numara printre cele sase femei retinute in dosarul de proxenetism. Alaturi de ele au mai fost retinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin si Diana Nicoras. Potrivit anchetatorilor, sase persoane au primit ordonanta de retinere, urmand ca vineri sa fie prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva.

HotNews.roFoto: Hotnews

Politistii au audiat joi, la Sectia 19, peste 30 de persoane, printre care Simona Trasca, Daniela Crudu si sora acesteia, Ana Maria, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie si Rellys Tonu.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele castigate fiind in jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit".

Din cele opt suspecte, politistii au gasit, joi, numai sapte, ultima fiind cautata de autoritati.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienti din cluburile de lux si intretuneau cu acestia relatii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, intre 5.000 si 6.000 de lei. Cu aceasta ocazie, ele spuneau clientilor ca le pot aranja partide de sex contra cost si cu alte femei, printre care si unele starlete TV.