Elena Udrea afirma ca nu i-a cerut si nu a primit niciodata bani de la Dinu Pescariu, pe care il acuza ca i-a cerut sa intervina la generalul SRI Florian Coldea pentru a-i debloca un cont in Elvetia.

In referatul procurorilor DNA in care se cere arestarea deputatei PMP se arata ca Elena Udrea a fost denuntata de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, de la care Udrea ar fi pretins si primit 500.000 de euro "pentru a-i rezolva problemele din justitie".

"Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect", a reactionat Elena Udrea, pe contul ei de Facebook.

In schimb, "Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia, pentru ca aflase ca un alt inculpat din dosarul Microsoft isi deblocase contul intr-o situatie similara, dupa interventia avocatului Rares Dan, apropiat al lui Florian Coldea", acuza la randul ei Elena Udrea, care noteaza ca "intre timp, avocatul respectiv este aparatorul lui Pescariu".

"Las presa sa afle daca exista sau nu un inculpat in dosarul Microsoft care a avut contul deblocat", adauga ea.

Elena Udrea se intreaba, in aceasta postare, de "un denunt al unui inculpat care ramane permanent liber in ciuda faptului ca este artizanul afacerii Microsoft" este "luat de bun" iar denuntul sau impotriva generalului Florian Coldea "nu este considerat serios".

"In ceea ce priveste speculatiile din denuntul lui Gabriel Marin impotriva mea (facut in ianuarie!!!), fac precizarea ca nici macar nu il cunosc pe acesta si nu cred ca l-am intalnit in viata mea. Deci, nu vad cum poate fi luat in considerare un denunt al unui om care nici macar nu ma cunoaste. Plus ca acest domn a tot dat declaratii in vara trecuta si nu a zis nimic de mine. Apare acum si face un denunt in care ma pomeneste pe mine???", incheie aceasta.