Jurnalista Sorina Matei raspunde, intr-o postare pe blogul personal, acuzatiilor facute la adresa sa de presedinta PMP Elena Udrea. Realizatoarea TV arata ca nu este ofiter acoperit si ca nu lucreaza pentru Directia Nationala Anticoruptie, in conditiile in care Elena Udrea afirmase intr-un interviu acordat HoNews.ro ca Sorina Matei este purtatoarea de cuvant a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Totodata, Sorina Matei precizeaza ca nu il cunoaste si nu a vorbit vreodata cu Nicolae Dumitru "Niro", urmarit penal in dosarul Microsoft, dupa ce presedinta PMP declarat ca acesta i-ar fi platit salariul jurnalistei la cererea directorului interimar al SRI Florian Coldea.

Sorina MateiFoto: Arhiva personala

"Nu l-am cunoscut, intalnit, vorbit vreoadata in viata mea cu Nicolae Dumitru, zis Nicu Niro. Nu l-am vazut niciodata. Asa cum nu i-am intalnit, vorbit, cunoscut vreodata pe ceilalti afaceristi", sustine Sorina Matei in postare, adaugand ca in emisiunea sa difuzata de B1TV a "prezentat tot, dar absolut tot dosarul Microsoft. Asa este corect. Asta face un jurnalist".

Jurnalista adauga ca nu a primit niciodata bani "e la nimeni, de la niciun om de afaceri sau politician, nu mi s-a oferit bani niciodata din partea nimanui, politician sau afacerist" si ca "nu lucrez pentru DNA, voi sustine cu toate puterile mele de om, de jurnalist si de cetatean lupta anticoruptie".

"Nu sunt, nu am fost, nu voi fi niciodata niciodata ofiter acoperit, agent de influenta al niciunui serviciu de informatii din Romania. Cred ca toti oamenii puternici din statul roman pot verifica destul de usor. Eu nu am puterea asta. Adevarul e unul singur. Si adevarul este ca nu am fost niciodata, nu sunt si nici nu voi fi", mai arata Sorina Matei.

Citeste pe blogul Sorinei Matei raspunsul integral la acuzatiile Elenei Udrea