Dumitru Paduraru, seful catedrei de anatomie a ''Universitatii de Medicina'' din Iasi, este protagonistul unor scene fara perdea.

Conferentiarul, acuzat de tentativa de viol, luare de mita si santaj, a fost inregistrat in timp ce ii facea avansuri unei studente. Medicul, in varsta de 51 de ani, s-a dezbracat in fata tinerei, i-a spus ca nu va promova niciodata la materia lui daca nu ii cedeaza, si a amenintat-o cu moartea, in cazul in care spune ceva.

Inregistrarile audio si video facute de procurorii DNA au fost atat de explicite incat i-au determinat pe judecatori sa aprobe imediat arestarea pe 30 de zile a profesorului. Potrivit procurorilor, medicul era poreclit de studente profesorul "patul sau patru".

Procurorii sustin ca suspectul: "i-a solicitat tinerei sa se gandeasca ca nu va putea promova examenul nici macar in sesiunea de reexaminari din vara anului 2015. I-a propus ca, in cazul in care se hotaraste sa-i satisfaca cerintele, sa il anunte, iar el o va lua cu un autoturism si vor merge impreuna la un hotel pentru a intretine relatii sexuale".

Citeste mai mult pe Stirile ProTV