Presedintele Klaus Iohannis i-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe sefii celor doua camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceani, "pentru a stabili prioritatile legislative ale urmatoarelor saptamani si luni".

Cu acest prilej, seful statului a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele, Parlamentul si Guvern trebuie sa lucreze pentru cetatenii romani.

"Sesiunea parlamentara care incepe astazi (luni, n.r.) ne ofera o sansa de a arata cetatenilor ca am inteles cu totii mesajul celor care au votat in noiembrie 2014. Tara nu este a noastra, a elitei politice, si noi nu trebuie sa monopolizam institutiile si sa le folosim in interesul nostru personal. Tara este a cetatenilor romani si institutiile, Presedinte, Parlament sau Guvern, trebuie sa lucreze pentru ei. De aceea, azi, in prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, ii primesc la Palatul Cotroceni pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, pentru a stabili prioritatile legislative ale urmatoarelor saptamani si luni", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.