Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai ridicate decat mediile multianuale ale perioadei, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in Moldova si 14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, informeaza Mediafax.

In zonele joase din sudul si din estul teritoriului vremea se va mentine in general inchisa, local va fi ceata si, trecator, va ploua slab sau va burnita. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si mai ales in cursul noptii, local va ploua, iar ceata se va semnala izolat, in zonele joase.

La munte, la altitudini mari, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane.

In Bucuresti, vremea va fi in general inchisa. Trecator va ploua slab sau va burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade. Vor fi conditii de ceata.

Joi, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si local va ploua in nord-vestul si centrul teritoriului la inceputul zilei, iar in a doua parte a noptii si in sud-vest, in timp ce in zonele joase din sud si est va fi nebulozitate joasa si local ceata, asociata cu burnita sau ploaie slaba. Pe crestele montane inalte, trecator, vor fi precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in Moldova si 13...14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6 grade in sudul Banatului si pe litoral.