​“In Paris, toata lumea este terifiata dupa atentatul de la Charlie Hebdo, pentru ca nu au fost prinsi atacatorii si pot sa atace din nou in orice moment un alt ziar sau un in alta parte. (…) Toata lumea vorbeste despre atentat, e cu gandul la asta. Numai despre asta se vorbeste peste tot, la birou, in magazine, pe strada”, a declarat pentru HotNews.ro o romanca ce traieste in capitala Frantei de 3 ani.

  • UPDATE Tanara a revenit si a declarat pentru HotNews.ro ca in scoli au fost puse afise prin care parintii sunt anuntati ca nivelul planului Vigipirate a fost ridicat si ca militari au fost mobilizati in jurul scolilor, garilor, la metrouri si aeroporturi

Aceasta a povestit ca temerea parizienilor este ca acest atentat va fi un imbold pentru toti extremistii, de orice factura, sa reactioneze la fel de violent, mai ales avand in vedere ca in aceasta dimineata au mai avut loc 3 atacuri. “Lumea se teme sa nu inceapa alte atacuri, in lant, nu neaparat legate de primul ca organizare”, a declarat pentru HotNews.ro romanca, sub protectia anonimatului.

“De dimineata, autoritatile au zis ca s-a predat unul dintre atactorii de la Charlie Hebdo, dar eu cred ca au zis asta doar ca sa linisteasca publicul, pentru ca la nivelul la care a fost organizat atacul nu cred ca s-ar fi predat. Niste oameni atat de bine antrenati sa ucida si care si-au pregatit asa in detaliu atentatul nu cred ca pot avea a doua zi probleme de constiinta astfel incat sa se predea”, a declarat romanca.

Aceasta a povestit ca, la Paris, “toata lumea vorbeste despre atentat, e cu gandul la asta. Numai despre asta se vorbeste peste tot, la birou, in magazine, pe strada. Insa comportamentul oamenilor este la fel ca inainte. Lumea si-a reluat ritmul de zi cu zi. Viata merge inainte”.