Mai multe aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda au, marti, intarzieri la decolare intre 30 de minute si o ora, in urma operatiunilor de degivrare, insa nicio cursa nu a fost anulata din cauza vremii, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), potrivit Mediafax.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna, a precizat CNAB, intr-un comunicat de presa transmis Mediafax.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza vremii, dar zborurile pot avea intarzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, iar in unele cazuri chiar si de o ora, din cauza operatiunilor de degivrare.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene", se mai arata in comunicatul CNAB.

Pasagerii pot afla informatii despre situatia zborurilor de pe Aeroportul International Henri Coanda pe site-ul www.bucharestairports.ro/otp.