Asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in 11 unitati medicale din Capitala in perioadele cuprinse intre 24 - 28 decembrie 2014 si 31 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, anunta Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Sanatatii transmis miercuri, lista spitalelor de urgenta din Bucuresti care vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada sarbatorilor de iarna sunt: Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii 'Grigore Alexandrescu', Spitalul Clinic de Urgenta Copii M.S. Curie.

De asemenea, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru si in aceasta perioada va elibera certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Solicitarile populatiei vor fi preluate la apelul de urgenta 112.

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura serviciul de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14.