Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut, luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire de o ora, "intre patru ochi", in care s-au abordat "perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern, a declarat, pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu-Bran.

Klaus Iohannis si Victor PontaFoto: AGERPRES

"Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta, la invitatia sefului statului, au avut o intalnire care durat aproximativ o ora. S-au discutat perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si Guvern. A fost o intalnire intre patru ochi, deci fara persa, fara consilieri, fara alte persoane", a declarat pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis.

Imediat dupa intalnirea de la Cotroceni, premierul Victor Ponta a anuntat pe Twitter, inaintea Presedintiei: "Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal".

Inca de duminica, de cand a depus jurnamantul si a preluat mandatul de presedinte, Klaus Iohannis a anuntat public intalinrea de luni, ora 12.00, cu Victor Ponta.