Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, le-a urat vineri romanilor sa aiba parte de un Craciun linistit si un an nou in care cati mai multi dintre ei sa se bucure de bunastare, relateaza Agerpres. Cu aceasta ocazie, ministrul a precizat ca pastreaza obiceiul privind sacrificarea porcului de Craciun.

"Le doresc tuturor romanilor un Craciun linistit, sarbatori fericite alaturi de cei dragi, la multi ani si sa le dea Dumnezeu ca 2015 sa fie un an in care sa ajunga bunastarea la cat mai multi dintre ei", a declarat Liviu Dragnea la Parlament, intrebat de jurnalisti ce mesaj are pentru romani cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Dragnea a adaugat ca este un adept al pastrarii traditiilor si a mentionat in acest sens obiceiul privind sacrificarea porcului de Craciun.

"Nu numai ca reusesc...in fiecare an eu tai porcul. Spun direct, romaneste. O sa-l tai luni, impreuna cu prietenii. Este un obicei pe care-l am de cand eram copil si o sa-l pastrez pana cand o sa mor. Sigur, o sa luam specialistii langa noi sa ne spuna cum facem", a spus Liviu Dragnea