Sorin Ovidiu Vintu revine cu sfaturi pentru generatia Facebook, recomandand schimbarea sistemului politic deoarece, in caz contrar, acesta va genera in continuare acelasi tip de oameni de afaceri, de politicieni si de functionari.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intr-un mesaj video postat pe contul lui, Vintu afirma ca a descoperit, din mesajele postate la precedentul sa postare, "trei categorii de prosti": prostul agresiv , prostul moralist si prostul cumsecade.

"Daca in 25 de ani nu v-ati plictisit de pegra care extrage toate resursele din societate si stati ca o sa vedeti in cazul EADS (...) lideri de de necontestat, intre ghilimele, produsul acestui sistem politic, cum intra la puscarie si cati bani v-au furat. Limitati-va la a citi si la a invata. Va ajut sa evoluati", spune el.

Pe langa cele trei categorii enumerate mai sus, Vintu a mai descoperit o categorie, "majoritara": "extrem de inteligenti, articulati, dar care nu au capacitatea sa vada intregul".

Sorin Ovidiu Vintu sustine in aceasta postare ca, desi de cinci ani sta prin puscarii desi nu a furat "un leu". nu el este sursa "rautatilor" cu care se confrunta romanii, ci "sistemul".

"Sursa acestor rautati este sistemul care ne-a generat si care ne va multiplica in continuare pentru ca acelasi sistem va genera acelasi tip de om de afaceri, de om politic, de functionar al statului

Schimband sistemul, aveti sansa sa-i dati lui Iohannis, un individ care nu mi-e simpatic deloc, dar voi aveti sansa sa-i dati lui Iohannis, prin schimbarea Constitutiei, si instrumentele de care are nevoie ca sa va aduca un plus de bine", adauga acesta, promitand o noua postare, vinerea viitoare.