Procurorii DNA fac miercuri dimineata perchezitii la Consiliul Judeten Timis. Vizat este si seful institutiei Titu Bojin (PSD), transmite Digi24. Bojin asista la actiunea procurorilor si la ridicarea de dosare din aceasta institutie. Apoi, va fi dus la audieri la sediul DNA din Bucuresti.

Procurorii anticoruptie au descins simultan si al alte institutii publice dinTimis. Printre acestea sunt 17 primarii din judet. Actiunea vizeaza modul in care Consiliul Judetean a acordat finatare catre primariile din judet.

UPDATE ora 8.10Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, suspectat de fapte de coruptie, a fost ridicat de anchetatori de la locuinta sa, miercuri dimineata. Perchezitii au loc si la Directia Apelor Banat.

Presa localascrie ca presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este urmarit penal de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un dosar privind concesionarea unor balti de pescuit, la Ianova si Dumbravita, catre o societate la care au fost actionari sotia sa si unul dintre fiii lui.

Potrivit unor surse oficiale, contractele au fost incheiate in perioada in care Bojin era director al Directiei Apelor Romane Banat.