Luni

Vremea va fi in general inchisa. Se vor semnala precipitatii ziua, pe spatii restranse, indeosebi in vest si nord-vest, iar seara si noaptea aria acestora se va extinde in toata jumatatea de sud-est a teritoriului, unde se pot cumula cantitati de apa izolat mai insemnate, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrvit Mediafax.

Vor fi precipitatii mixte in Moldova si la munte si mai ales ploi in rest. Izolat se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice, in partea a doua a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 6 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

Bucuresti:

Vremea va fi inchisa. In prima parte a zilei va burnita, iar noaptea vor fi ploi, moderate cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima de 0...1 grad.

Marti

Vremea va fi inchisa si se vor semnala precipitatii in sudul, centrul si estul tarii si local in rest. Vor fi predominant ninsori in Moldova, in estul Transilvaniei si la munte, iar in restul teritoriului ploaie si trecator lapovita si ninsoare. Se mentin conditiile de polei. Cantitatile de apa pot fi local mai insemnate. Vantul va avea intensificari temporare in Baragan, Dobrogea, dar si in Moldova si pe crestele montane, spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar cele minime intre -5 si 3 grade.