Dupa ce o eleva de clasa a VII-a s-a lovit la cap in timpul orei de sport care se desfasura pe holul unitatii de invatamant, directorul Scolii "I. G. Duca" din Bucuresti, Petre Crasoveanu, a fost eliberat din functie, la cerere. Anuntul a fost facut de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), transmite Mediafax.

Inspectoratul a precizat ca "in urma prezentarii raportului realizat de catre o echipa a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, privind incidentul de la Scoala Gimnaziala 'I. G. Duca', sector 5, in cadrul Consiliului de Administratie al ISMB, intrunit in data de 5 decembrie, directorul unitatii de invatamant a fost eliberat din functie, la cerere".

Raportul a fost inaintat scolii, pentru ca aceasta sa ia masuri referitor la responsabilitatea profesorului de educatie fizica in producerea acestui incident.

Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului, a declarat pentru agentia de presa citata ca Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti nu a primit de la Scoala "I. G. Duca" nicio cerere pentru transformarea salii de sport in sala pentru clasa pregatitoare si chiar "si daca s-ar fi cerut asa ceva, nu s-ar fi aprobat".

Amintim ca marti, 2 decembrie, o eleva de 13 ani s-a lovit la cap in timp ce facea exercitii la ora de sport. Orele de sport in aceasta scoala se desfasoara pe holul unitatii de invatamant.

Citeste si: