Generatia Y, copiii care ne rad in nas cu nonsalanta, fiindca in ciuda asteptarilor, reusesc in viata, tot mai des - fara ajutorul nostru. Elekes Levente e unul dintre ei.

Abia a implinit 19 ani si pentru trecatori e un pusti care ia o pauza intre lectii. Dar aparentele inseala. Iar adevarul e de-a dreptul revoltator: in timp ce multi romani isi tocesc coatele prin facultati sau cauta un loc de munca, acest copil este deja mic intreprinzator. De 3 ani, Elekes Levente – pe scurt, Levi - isi castiga existenta, iar la parinti mai merge doar in vizita - fiindca tot de atunci locuieste si se intretine singur. Nu e nici bogat, dar nici sarac.

A dat lovitura pe cand avea 16 ani: pe internet - si nici macar nu e expert in programare sau aplicatii. Pur si simplu a avut fler. Pe cand mai toti romanii se uitau doar la filme incarcate pe reteaua globala, el se gandea cum sa scoata bani din ele. In 2011, filmele romanesti de pe YouTube nu aveau reclame. Levi a contactat reteaua si a devenit unul din primii romani - platit prin contract pentru reclamele repartizate pe contul sau.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV