Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, si-au dat acordul de principiu sa fie prezenti anul viitor, la Sibiu, la un eveniment care sa promoveze sportul si miscarea, a precizat, pentru Agerpres, Marius Vecerdea, organizatorul turneului international de tenis de la Sibiu si apropiat al presedintelui.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook ca va juca un meci de tenis cu Simona Halep, precizand ca spera ca acest eveniment va contribui la apropierea tinerilor de acest sport.

"Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnișoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generații de acest sport minunat", a scris Klaus Iohannis.

"Am discutat, dar strict de principiu, ca va exista un eveniment pentru promovarea exercitiului fizic prin sport si de principiu sunt de acord ambele parti. Deci, va fi undeva anul viitor', a explicat Marius Vecerdea.

Acesta a precizat ca nu s-a discutat de un meci intre Klaus Iohannis si Simona Halep. "Niciodata nu s-a discutat vreodata de un meci intre Klaus Iohannis si Simona Halep", a spus Marius Vecerdea.

"Este vorba de un acord de principiu si acum, asa cum a fost si cel dintre cei doi pe Facebook", a mai spus Marius Vecerdea.

"Cu Simona am vorbit si mi-a spus ca accepta propunerea. Apoi am discutat si cu domnul presedinte Klaus Iohannis, chiar sambata (n.r. sambata 22 noiembrie). Si dansul a acceptat.Acum ramane sa vedem in functie de programul lor, in ce data vom planifica actiunea", a mai spus Marius Vecerdea, pentru Ora de Sibiu.

Pasionat de tenis, Klaus Iohannis, se antreneaza de fiecare data cand are ocazia la clubul detinut de Marius Vecerdea la Sibiu, locul unde se desfasoara si turneul international.