Mirel Palada, consilierul primului ministru era convins ca seful sau va castiga alegerile si ataca, intr-o postare pe contul lui de Facebook, HotNews.ro si Gandul.info, pe care le acuza de propaganda.

Iata mai jos comentariul acestuia, postat in dimineata zilei de duminica (sursa aici):

"Tuturor prietenilor mei virtuali cu naturelul simtitor, care se caca pe ei de frica punind botul la propaganda lui Basescu, a lui Adrian Sirbu si a celor de la Hotnews. Vai, sa fugim! Sint cozi in strainatate! Vai, ne maninca! Vai, maica, apocalipsa! Ce ne facem, fetelor?

Hai sa va explic.

In strainatate sint 294 sectii de votare. Hai sa zicem 300, sa fie rotund. In tara sint 18,553. Hai sa zicem 18 mii, sa fie rotund. Adica de aproximativ 60 de ori mai multe. De 63 de ori, ca sa fim exacti.

In Romania vor veni la vot aproximativ 10 milioane votanti. In strainatate, aproximativ 250 mii. Hai sa zicem 300 de mii, sa-i mai creasca un pic ficatul de placere lui Basescu si camarilei sale. Adica de cel putin 33 de ori mai multi. Eu zic chiar de 40 de ori mai multi, caci nu va fi prezenta la vot in respectivele sectii mai mare de 250 mii votanti.

Deci va rog eu, stimati pufosi care cititi toate cacaturile pe Internet si credeti in ele mai ceva ca in Maica Precista.

Luati cu alcool, ca relaxeaza sinapsele. Nu mai plecati dupa fenta. Nu va mai luati dupa Hotnews, dupa Lucian Mindruta sau pe cine mai aveti voi idol de formator de opinie pe-acolo prin tabara cripto-iohannista.

Aduceti-va aminte ca intr-o viata anterioara ati facut chiar si esoterica materie numita aritmetica in scoala primara. Si aduceti-va aminte ca 18 mii de sectii de votare in tara e de 60 de ori mai mare decit 300 de sectii de votare in strainatate. Adica 98.4% sectii de votare in tara, comparabil cu doar 1.6% sectii de votare in strainatate. DOAR 1.6%, pufosilor.

Deci ascultati la mosul probabilistic: pot sa puna politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuta de dinti in mina, tot degeaba. Sint sute de mii de romani care acum, chiar acum, chiar in clipa asta, cind voi cititi aceste rinduri ale nemernicului guvernamental, intra in sectiile de votare sa dea cu stampila sa scapam de Basescu si de minionul sau, Iohannis.

Acum. Chiar acum. In tara.

Relax. Luati cu alcool. Mars la vot sa va treaca emotiile.

Pufosilor..."