Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj efectueaza cercetari in urma unei sesizari inaintate de catre conducerea Biroului Electoral Judetean (BEJ) legata de numarul mare al cererilor pentru urna mobila inregistrate in comuna Tantareni, medicii de familie din localitate fiind acuzati de fals in inscrisuri sub semnatura privata, anunta Agerpres.

Potrivit presedintelui BEJ Gorj, Gheorghe Constantinescu, Biroul a fost sesizat cu privire la numarul mare de solicitari pentru urna mobila comparativ cu turul I, cadrele medicale eliberand in acest sens acte care nu contineau motivele pentru care cetatenii nu se pot deplasa la sectia de votare.

'Am fost sesizati cu privire la numarul foarte mare de cereri privind urna mobila, mult mai multe decat pentru turul I si ca actele medicale in baza carora se solicita urna mobila ar fi fost eliberate de medicii de familie fara sa mentioneze care ar fi motivele pentru care se solicita urna mobila. IPJ Gorj efectueaza cercetari cu privire la aceste aspecte', a spus Constantinescu.

Surse din cadrul IPJ Gorj au confirmat faptul ca a fost deschisa o ancheta in acest caz.