Ramona Bilic este observator in Botoroaga, Teleorman si ne-a semnalat ce s-a intamplat astazi in sectia de votare. ''Membra PRM a comisiei din sectia de votare copia separat pe o lista numele persoanelor care inca nu s-au prezentat la vot. Probabil cu intentia de a o comunica mai departe. Presedintele sectiei de votare o zareste. Vine politia, televiziunea. Circ. Caz penal. Tipete.''

''Intre timp, in toata agitatia, presedintele PSD local ajunge subit in sala si primeste niste foi pe la spate de la presedinte. Eh, atunci zarim noi. Si Valentin preia.

Scenariu de film. Daca nu ajungeam aici, nu credeam..''

Ce a povestit pe contul sau de Facebook, in timpul zilei:

''Vine o bunicuta la vot. Prietena din comisie imi sopteste: "Bunica a ajuns la Digi in 1ul tur. Ca a fost plimbata cu masina". Ies si o astept pe sala: "Bunica, eu te cunosc de undeva. Cred ca te-am vazut la TV". Se bucura strasnic. Ma conversez cu ea si o intreb: "Da' spune sincer bunica. Asa-i ca ti-or zis si cu cine sa votezi?" Cu o sinceritate si o naturalete incredibila imi zice: "Draga bunicii, eu votez cu cine am in inima. Nu-mi las constiinta incarcata. Sa-mi spuna ce mi-or zice si tot cum simt eu am sa fac". Ma bucur. "Bravo, bunico, asa sa faci, bravo!"

Mai sunt si oameni frumosi.''

''O bunica ce abia mergea..

Bunica, dumitale cum ai ajuns aici?

Pai m-or adus cu masina.

Cine te-a adus bunico?

Pai, nu stiu. Un om.

Si de ce bunico?

Sa votez.

Si cu cine ti-or zis sa votezi?

Cu Ponta.

Cum asa?

Pai daca nu, o zis ca imi taie pensia.

Botoroaga, Teleorman...Of!''